Ζητά την τιμωρία του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ και τον αθλητικό δικαστή, ζητώντας την τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα του ματς με την ΑΕΛ, ο βοηθός προπονητή του δικέφαλου άσκησε βία σε αξιωματούχο του ματς.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΒΑΡΕΛΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ael paok EUROKINISSI

Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως περνάει η επόμενη μέρα του αγώνα ΑΕΛ - ΠΑΟΚ (1-1 το τελικό σκορ), με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ζητά την τιμωρία του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Πριν από μερικές ώρες, υπήρξε επίσημη καταγγελία από τους "ερυθρόλευκους" τόσο στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, όσο και στον αθλητικό δικαστή, με την οποία ζητείται να εφαρμοστούν οι διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα περί βίας σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και στον Κριστιάνο Μπάτσι (διερμηνέας), ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του "δικεφάλου του βορρά" αναγράφεται ως βοηθός προπονητή του Λουτσέσκου.

Την αφορμή αποτέλεσαν τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα, το οποίο κάνει λόγο για "άσκηση βίας" σε αξιωματούχο και συγκεκριμένα τον διαιτητή του αγώνα, Κατσικογιάννη.

Καλά ενημερωμένες πηγές εκτιμούν πως ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη μια τέτοια κίνηση-αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού, λόγω (και) της στάσης που είχε κρατήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τον περσινό αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς...

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK