Ζητάει άμεσα ραντεβού με Αλαφούζο ο Ουζουνίδης!

Αρχίζει να… ξύνει το ταβάνι των ορίων του πλέον ο Έλληνας τεχνικός που σκοπεύει να ζητήσει εντός της επόμενης εβδομάδας συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερωθεί για το διοικητικό πλάνο, το τι… Παναθηναϊκό θα έχει για να δουλέψει σε λίγο καιρό και αν μπορεί να το "υπηρετεί" όλο αυτό. Δύο φορές «πάγωσε» αντίστοιχα αιτήματα του Έλληνα τεχνικού ο Αλαφούζος το τελευταίο διάστημα

Ζητάει άμεσα ραντεβού με Αλαφούζο ο Ουζουνίδης!
alafouzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον σαββατιάτικο (23/9) αγώνα με τον Παναιτωλικό και τη νέα ήττα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατέθεσε μεγάλο προβληματισμό. Επί της ουσίας, έβγαλε από μέσα του τις σκέψεις που τον βασάνιζαν για την επόμενη μέρα της ομάδας και την αβεβαιότητα, όχι μόνο πάνω στο οικονομικό, αλλά και με τι… Παναθηναϊκό θα μείνει να παλεύει τις επόμενες εβδομάδες.

" Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή. Αυτή η αβεβαιότητα είναι λογικό σε επαγγελματίες να επηρεάζει. Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει στην ομάδα. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές…", τόνισε ο Ελληνας τεχνικός, ενώ σε ερώτηση για το τι είπε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αλαφούζο επισήμανε πως "Πρέπει σύντομα να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Δεν είναι εύκολο. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ".

Όπως αποκάλυψε το "Εθνος Σαββατοκύριακο" ο 48χρονος τεχνικός είχε ζητήσει το τελευταίο διάστημα δύο φορές ραντεβού απ’ τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ωστόσο τα είχε "παγώσει", ζητώντας να περιμένει μέχρι να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσω της δήλωσης που κατέθεσε το βράδυ της Πέμπτης (21/9).

Ο Ουζουνίδης εντούτοις έχει αρχίσει πλέον να… ξύνει το ταβάνι των ορίων και των αντοχών του. Και από τα όσα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου στο Αγρίνιο, ο Εβρίτης τεχνικός είπε «φωναχτά» πια πως το ραντεβού με τον σημερινό ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ζητήσει εκ νέου συνάντηση με τον Αλαφούζο εντός της εβδομάδας που έρχεται, για να ακούσει αναλυτικά ποιο είναι αυτό το πλάνο που έχει στο μυαλό του. Και να μάθει επίσημα πλέον, τι Παναθηναϊκό θα έχει στα χέρια του από τούδε και στο εξής και αν μπορεί εντέλει να "υπηρετήσει" το όποιο πλάνο υπάρχει στο μυαλό του ιδιοκτήτη. Κι όλα (μα όλα) είναι πλέον ανοικτά, με τις επόμενες εξελίξεις να καθορίζονται ανάλογα με το αποτέλεσμα της κουβέντας που θα έχουν Αλαφούζος και Ουζουνίδης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ