Ζητάει Εισαγγελέα για το Δήμο Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ!

Την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα ζητάει η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ κάνοντας λόγο για παράνομες εργασίες από την πλευρά του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. EUROKINISSI SPORTS

Δυναμική ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει πως ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος προβαίνει σε νέες παράνομες και αυθαίρετες εργασίες μέσα στο Αλσος εξέδωσε η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, μέσω της οποίας μάλιστα ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ζητούν την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα, διότι ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος προβαίνει σε νέες παράνομες και αυθαίρετες εργασίες μέσα στο Αλσος ανοίγοντας νέα πρόσβαση για τα απορριμματοφόρα, ενώ ετοιμάζεται να κόψει και δένδρα!

Ενώ έπρεπε εδώ και καιρό να έχει κλείσει την αυθαίρετη –βάσει νόμου και της απόφασης του ΣτΕ- εγκατάσταση των οχημάτων καθαριότητας, προχωράει σε νέες εργασίες!

Κύριε Εισαγγελέα, σας ζητάμε να παρέμβετε αμέσως για να διαπιστώσετε και να σταματήσετε τη νέα παρανομία!

Τι κάνουν άραγε οι αρμόδιοι φορείς;

Γιατί δεν κινείται η Αστυνομία;

Γιατί δεν παρεμβαίνει η Πολεοδομία;

Γιατί δεν επιλαμβάνεται η Αποκεντρωμένη Διοίκηση;

Γιατί δεν ασχολείται η Υπηρεσία Κατεδαφίσεων Αυθαιρέτων;

Κύριε Εισαγγελέα, σας παρακαλούμε να σταματήσετε το έγκλημα!

Ο δήθεν προστάτης του περιβάλλοντος, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και οι Υπηρεσίες του καταστρέφουν και άλλο κομμάτι του Αλσους με τα σκουπίδια! Κάποια στιγμή η βεβαιωμένη με πιστοποίηση των κρατικών φορέων παρανομία θα πρέπει να σταματήσει!

Κύριε Εισαγγελέα, δώστε ένα τέλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK