Ζητάει "τρελά" λεφτά από τους Κινέζους για Μαστσεράνο η Μπαρτσελόνα

Το θέμα της πώλησης του Χαβιέρ Μαστσεράνο στην Κίνα βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με τους Μπλαουγκράνα να βάζουν στα ταμεία τους πολλά εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι την Δευτέρα τελειώνουν τα τυπικά!

FC Barcelona's Andres Iniesta, left, and Javier Mascherano attend a a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, Dec. 5, 2016. FC Barcelona will play against Borussia Monchengladbach in a Champions League Group C soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Andres Iniesta Javier Mascherano AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Όταν γράφτηκε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χαβιέρ Μαστσεράνο από την Μπαρτσελόνα, οι περισσότεροι πίστεψαν πως θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ, αφού είναι κάτι που ζητάει το... κοινό. Τελικά ο έμπειρος αμυντικός όχι μόνο δεν θα βρεθεί στην Λατινική Αμερική, αλλά όλα δείχνουν πως μετακομίζει στην... Ασία!

Η Χεμπέι Φόρτσουν τα έχει βρει σε όλα με τον 33χρονο άσο, τον οποίο κάνει... χρυσό αλά Λαβέτσι, όμως για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα Mundo Deportivo οι Κινέζοι προσέφεραν αρχικά 5.000.000€ για τον Μαστσεράνο, πρόταση που απορρίφθηκε με τυπικές διαδικασίες. Αν το ποσό... διπλασιαστεί, τότε είναι πιθανό να κλείσει η μεταγραφή και ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει μία καλή... καβάντζα για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι πως ο κύκλος του Αργεντινού στην Βαρκελώνη έχει κλείσει, αφού και οι δυο πλευρές δεν θέλουν να βλέπουν η μία την άλλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK