"Ζητάμε την προστασία του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Η ΠΑΕ Πανιώνιος καταδίκασε την επίθεση εις βάρος του Γιώργου Μπίκα και με ανακοίνωσή της κάλεσε την Πολιτεία να τιμωρήσει τους ενόχους και να προστατέψει το ποδόσφαιρο.

"Ζητάμε την προστασία του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Στην ανακοίνωση, η κυανέρυθρη ΠΑΕ συμπληρώνει πως η αναβολή όλων των πρωταθλημάτων ζημιώνει τις ομάδες που βρίσκονται σε άνοδο και αποτελεί πλήγμα για όλους τους εργαζόμενους στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Μπίκας. Η ενέργεια αυτή, είχε ως προφανή στόχο να δημιουργήσει νέα προβλήματα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να εξωθήσει τους παράγοντές του στην αναβολή όλων των πρωταθλημάτων.

Μια εξέλιξη που σαφέστατα και ζημιώνει τις ομάδες που βρίσκονται σε άνοδο και προσπαθούν να κάνουν τη αγωνιστική τους υπέρβαση, στηριζόμενες στις δικές τους και μόνο δυνάμεις. Αποτελεί σαφέστατα πλήγμα και για όλους τους εργαζόμενους (και τις οικογένειές τους) στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλούμε την Πολιτεία να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την διαλεύκανση της υπόθεσης και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους ενόχους. Αυτονόητο είναι ότι ζητάμε από την Πολιτεία, την προστασία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και των παραγόντων που έχουν επενδύσει σε αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επίθεση στον Μπίκα
Καραπαπάς: "Μόνο εμάς θίγει η διακοπή"
Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ ο Υφυπουργός Αθλητισμού
Καταδικάζει και τη νέα επίθεση ο Ολυμπιακός
"Καμία υποχώρηση απέναντι στην Μαφία"
ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!

24MEDIA NETWORK