Ζήτησε λύση συμβολαίου ο Κλοπ

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Ντόρτμουντ! Ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών το προσεχές καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το 2018.

Ζήτησε λύση συμβολαίου ο Κλοπ

Σοκ στην Ντόρτμουντ! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Bild", o Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε από τη διοίκηση των Βεστφαλών να αποχωρήσει από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του οκολοκληρώνεται το 2018.

Το άρθρο αναφέρει πως ο Γερμανός τεχνικός ύστερα από 7 χρόνια στον πάγκο της Μπορούσια, κατά τα οποία έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο, θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποτελέσει παρελθόν.

Ο κυριότερος λόγος της αποχώρησής του είναι η καταστροφική σεζόν που πραγματοποιεί η γερμανική ομάδα. Οι Βεστφαλοί βρίσκονται 37 βαθμούς πίσω από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ αποκλείστηκαν στους "16" του Champions League από την Γιουβέντους.

Το "γυαλί" φαίνεται πως ράγισε οριστικά ύστερα από την ήττα της Ντόρτμουντ από την Γκλάντμπαχ. Απόδειξη του κακού κλίματος είναι το επεισόδιο που είχε ο Κλοπ με τον αρχηγό της ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Παράλληλα, οι σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Μίκαελ Ζορκ, είναι προβληματικές τους τελευταίους μήνες, καθώς υπήρξαν αρκετές διαφωνίες μεταξύ των δύο ανδρών.

Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Κλοπ φέρεται να είναι ο πρώην τεχνικός της Μάιντς, Τόμας Τούχελ, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με το Αμβούργο το προηγούμενο διάστημα. Όσον αφορά τον Κλοπ, αρκετές ομάδες αναμένεται να δείξουν ενδιαφέρον, όμως ο πιθανότερος προορισμός είναι το αγγλικό πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK