Ζήτησε συγγνώμη και έμεινε εκτός αποστολής ο Νεϊμάρ!

Μετανιωμένος φέρεται να είναι ο Νεϊμάρ για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Έντινσον Καβάνι, ζητώντας του μάλιστα συγγνώμη. Εκτός αποστολής με την Μονπελιέ έμεινε ο Βραζιλιάνος άσος.

PSG's Edinson Cavani, left, celebrates with teammate Neymar after scoring during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
neymar cavani AP

Η κόντρα των δυο ποδοσφαιριστών κρατάει από τη μέρα που ο Βραζιλιάνος πάτησε το πόδι του στην Γαλλία. "Αφεντικό" μέχρι πέρσι ήταν ο... παλιός Καβάνι, ο οποίος μάλιστα συνήθως εκτελεί τα πέναλτι και αρκετά στημένα.

Φυσικά ο Νεϊμάρ δεν μπορεί να το... χωνέψει και γι' αυτό τσακώθηκε μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, αφού η Equipe αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος ζήτησε συγγνώμη από τον Καβάνι για τη συμπεριφορά του και οι δυο τους έκαναν... ειρήνη. Τώρα πόσο θα κρατήσει; Άγνωστο.

Ο 24χρονος άσος πάντως έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση κόντρα στην Μονπελιέ, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ουνάι Έμερι δεν θέλει να ρισκάρει την επιβάρυνση του Νεϊμάρ, αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK