Ζήτησε συγγνώμη ο Χιμένεθ

Περισσότερο χρόνο ξόδεψε ο Μανόλο Χιμένεθ για ν' απολογηθεί στον νεαρό Γαλανόπουλο παρά για ν' αναλύσει το 3-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ.

Ζήτησε συγγνώμη ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξέρει να φτιάχνει τους ποδοσφαιριστές του. Δουλεύει πολύ στην ψυχολογία και δεν είναι μυστικό. Γι' αυτό και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ πρώτα ζήτησε συγγνώμη από τον Γαλανόπουλο που δεν έπαιξε και μετά εξήγησε τι συνέβη.

" Θα ήθελα να πω δυο λέξεις: παρά το παιχνίδι και το αποτέλεσμα, δεν είναι μια μέρα χαρούμενη για μένα. Με τις αποφάσεις που πήρα, ήμουν άδικος μ' έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στο μέλλον θ' αφήσει το σημάδι του. Θα ήθελα να επιβραβεύσω την συμπεριφορά και την ποιότητα που έχει ο Γαλανόπουλος. Ήμουν όμως άδικος μαζί του. Τη στιγμή όμως που τον είχα έτοιμο, ο Αραούχο ζήτησε αλλαγή.

Το να κριτικάρουμε μετά από κάθε ματς, είναι εύκολο. Πάντα όμως υπάρχει ένας αντίπαλος που σ' αφήνει να παίξεις ή όχι. Αν το ποδόσφαιρο ήταν τόσο εύκολο, θα μπορούσες να πιάσεις εύκολα το τζόκερ. Το μόνο που μ' ανησύχησε ήταν τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν το μοναδικό διάστημα, στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Υπήρχε μια ανισορροπία για την οποία μιλήσαμε και τη λύσαμε.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά μας ακόμα για να φτάσουμε μέχρι τα πλέι οφ. Προηγούνται άλλα ματς. Στο κύπελλο όποια ομάδα και αν έρθει, θα είναι σημαντικά παιχνίδια

Θα ήμασταν μια μικρή ομάδα, αν έπρεπε να επιλέξουμε πλέι οφ ή κύπελλο. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και γνωρίζουμε όλοι το μέγεθος της. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο και να μπούμε στα πλέι οφ πηγαίνοντας ψηλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK