Ζιβέ ή τέλος
Οι Κώστας Αντωνίου και Χενκ Τεν Κάτε, συναντήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (21/8) στην Παιανία με τους δημοσιογράφους και μίλησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Ζιβέ οδηγείται ουσιαστικά σε “ναυάγιο”, λέγοντας ότι
“είναι πολύ δύσκολο, δεν εξαρτάται από εμάς, είναι θέμα της Μαρσέιγ, δικό του και των μάνατζέρ του. Θέλαμε έναν αριστεροπόδαρο παίκτη για να έχουμε ισορροπία, αλλά μας καλύπτουν με το παραπάνω αυτοί που έχουμε”.
Παράλληλα ο Αντωνίου είπε ότι αν δεν αποκτηθεί ο Ζιβέ, οι κινήσεις του “τριφυλλιού” ολοκληρώνονται, αφήνοντας όμως και ένα μικρό παράθυρο μέχρι τις 31 Αυγούστου, λέγοντας χαρακτηριστικά “εκτός αν έρθει κάτι εξαιρετικό, εμείς όμως δεν ψάχνουμε”.
Για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαδόπουλου είπε ότι “ανεπίσημα μας έχουν πει ότι θα φέρουν μία πρόταση”.
Ο Αντωνίου και ο Τεν Κάτε είπαν ότι πρόθεση τους είναι να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας του χρόνου, καθώς θέλουν να προωθήσουν και παίκτες από την ακαδημία, ενώ ο Ολλανδός είπε χαρακτηριστικά ότι “με βαριά καρδιά οι 4 παίκτες που είχαν έρθει στην προετοιμασία, πήγαν πίσω στην ομάδα νέων”.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επεσήμανε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι ο επαναληπτικός της Τρίτης με τη Σπάρτα Πράγας και τόνισε ότι είναι “τρομερό που θα έχει τόσο κόσμο το στάδιο”.
Παράλληλα είπε ότι θα είναι ευχαριστημένος αν ο μέσος όρος στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, είναι 45 χιλιάδες εισιτήρια.