Ζλάταν: "Είμαι ένα λιοντάρι ανάμεσα σε γατούλες"

Είναι ο Ιντιάνα Τζόουνς. Έχει κάνει δώρο στη γυναίκα του μία φωτογραφία με τον ίδιο, ενώ παρότι είναι 35 ετών, αποδεικνύει πως αυτό είναι απλά ένα νούμερο. Ο Ζλάταν... ξαναχτύπησε! (VIDEO)

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic warms up before the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday April 4, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic warms up before the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday April 4, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Άλλοι τον λένε περίεργο. Άλλοι πως είναι πολύ ιδιαίτερος και μυστήριος χαρακτήρας και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όμως ανέκαθεν θα μας απασχολεί με τις ικανότητές του στο γήπεδο, αλλά και με τις δηλώσεις του έξω από αυτό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό "BT Sport", ήταν απολαυστικός για άλλη μία φορά, χαρίζοντας μας ουκ ολίγες απίστευτες δηλώσεις.

" Όταν είσαι μέρος μίας ομάδας, θέλεις να κάνεις κάτι για αυτήν. Τώρα εγώ δε νιώθω πως κάνω κάτι για την ομάδα. Έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης και νιώθω την πίεση. Είμαι ένα λιοντάρι. Αν έχεις να κάνεις με λιοντάρια περιμένεις να επιτεθείς από λιοντάρια. Αν είσαι γάτα, θα τρέξεις μακριά, αλλά αν είσαι λιοντάρι θα μείνεις".

Όταν ο εκκεντρικός Ζλάταν ρωτήθηκε αν στο ρόστερ της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχουν λιοντάρια έδειξε πολλά σημάδια ενόχλησης απαντώντας πως " ο πίνακας της βαθμολογίας δε λέει ψέμματα. Η ομάδα είναι εκεί επειδή έτσι είναι. Την τελευταία φορά που ήρθα δεύτερος ήταν στη Μίλαν. Ότι έρχεται πίσω από την πρώτη θέση είναι αποτυχία".

Αλλά το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος του βίντεο, όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ιμπραΐμοβιτς για το ποιος είναι ο καλύτερος στράικερ στη Premier League. Στην απάντησή του ανέφερε τον Λουκάκου και τον Αγκουέρο, προσθέτοντας στο τέλος για τη μη αναφορά του ίδιου, πως " τα λιοντάρια δεν συγκρίνονται με ανθρώπους"!

Δείτε τη συνέντευξη:

Photo credits: Martin Rickett/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK