Ζοάο Φέλιξ: Οι 2 όροι για να φύγει έστω και δανεικός ο παίκτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πρόθυμη να δανείσει τον Ζοάο Φέλιξ σε κλαμπ της αρεσκείας του αρκεί να μπουν δύο όροι στο ντιλ.

Portugal's Joao Felix, left, celebrates after scoring his sides second goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Ζοάο Φέλιξ πραγματοποίησε καλό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ο Ζοάο Φέλιξ πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ 2022, αλλά το στάτους του στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αλλάζει. Συνεχίζει να βρίσκεται στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Τόσο ο παίκτης όσο και ο Ντιέγκο Σιμεόνε όπως φαίνεται εδώ και καιρό δεν θέλουν να συνεργαστούν οπότε πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να απομακρυνθούν οι δύο πλευρές το συντομότερο.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, λοιπόν, οι Μαδριλένοι είναι ΟΚ μέχρι και στο σενάριο του δανεισμού του ποδοσφαιριστή του οποίου η αγορά τους είχε κοστίσει πάνω από 100.000.000 ευρώ.

Για να προχωρήσει βέβαια το σενάριο της παραχώρησης χωρίς πώληση, δύο είναι οι όροι που φέρεται να έχει θέσει προς ικανοποίηση το κλαμπ: Α) Να πληρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 8.000.000 ευρώ ως ενοίκιο και Β) να καλυφθεί από τη ενδιαφερόμενη ομάδα όλο το συμβόλαιο του Πορτογάλου.

Όσον αφορά στους "μνηστήρες" του Φέλιξ, οι δύο... heavyweight επιλογές -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο- συνεχίζουν να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και η Άρσεναλ η πρωτοπόρος της Premier League.

Σκοπός της Ατλέτικο, όπως παρουσιάζεται τελευταία, είναι να δώσει τον παίκτη στο αγγλικό πρωτάθλημα ώστε με μισή καλή σεζόν να τον πουλήσει και να βγάλει κάποια από τα... σπασμένα από τη μεταγραφή του προ διετίας.

Διαβάστε περισσότερα

"Crash Test": Οι πιο ωραίοι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ 2022

Δώρο Χριστουγέννων: Οι παίκτες που υπογράφουν όπου θέλουν σε μια εβδομάδα

Μουντιάλ 2022: Οι 11 που θα δημιουργήσουν μεταγραφικά σίριαλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK