"Ζωντανή" για πρόκριση η ΑΕΛ

Νίκη και τρίποντο για την ΑΕΛ κόντρα στον Πανελευσιακό για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο κύπελλο Ελλάδας.

"Ζωντανή" για πρόκριση η ΑΕΛ

Οι "βυσσινί" διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά την επικράτησή τους με 2-1 επί του Πανελευσινιακού στο "AEL FC Arena".

Οι γηπεδούχοι είχαν την συντριπτική υπεροχή στον αγώνα κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας Γκόμεζ των φιλοξενουμένων βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε με τον Ντοντό στο 29΄, ενώ ο Πανελευσινιακός ισοφάρισε στο 51΄ με κεφαλιά του Αγγελούδη. Τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη πήραν και πάλι το προβάδισμα με σουτ του Αβραάμ (54΄).

Με τον Πανελευσινιακό ήδη αποκλεισμένο, η πρόκριση στον όμιλο θα κριθεί την 3η αγωνιστική μεταξύ Τρικάλων, Λάρισας και ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Κοντόρ, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (55' Χοτζάλι), Ντοντό (55' Ναζλίδης), Καπός, Ουρτάδο, Αβραάμ (55' Κουτσιανικούλης).

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Γραικός, Δημόπουλος, Κασνέτσης (68' Παλαιολόγος), Στόγιος (46΄ Μέξης), Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Αγγελούδης (72΄ Ναούμ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK