Ζορίστηκε αλλά πέρασε ο Εθνικός, προκρίθηκε και η Βέροια
Χρειάστηκε να περάσουν 120 λεπτά για να μάθουμε ποια ομάδα θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Εθνικός βρισκόταν με το… ένα πόδι στην επόμενη φάση καθώς ο Περέιρα είχε ανοίξει το σκορ στο 18′, όμως ο Καφές ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό για τον ΠΑΟ Ρουφ, δίνοντας παράταση αγωνίας στο ματς. Τελικά, ο Τσεμπερίδης χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Πειραιά στο 114′, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.
ΠΑΟ Ρουφ (Τάσος Τασιόπουλος): Βουτσινάς, Μπίνας, Ξενιτόπουλος, Σίμος, Βιδάλης, Τύρπος, Χαλιμούρδας, Κακκαβάς (74′ Σουλελές), Καπουράνης (46′ Μανιάς), Λαμπρινάτος (46′ Γιουβανέλλης), Καφές.
Εθνικός (Νίκος Γκουλής): Παγούδης, Βιδάλης, Γκράιμς, Ψιάνος, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, Ουατάρα (64′ Καραχάλιος), Κοκκίνης, Στρατάκης (71′ Κορακάκης), Περέιρα (83′ Μασμανίδης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Βέροια δυσκολεύτηκε με τον Τύρναβο αλλά κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μπαργκάν στο 57ο λεπτό. Στη συνέχεια της διοργάνωσης η “βασίλισσα του βορρά” θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα.
Τύρναβος (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Αθανασούλης, Κ. Σκούπρας, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Γρηγορίου, Κουβελάς, Τζορμπατζίδης (46′ Β. Σκούπρας), Κ. Μάγγος (29′ λ.τ Θ. Μάγγος), Μουρατίδης, Μίσιτς (58′ Κράβαρης).
Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Ριμπέιρο, Μπάρμπας, Σαμαράς (46′ Τζιμογιάννης), Τσιάτσιος, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Γκόμεζ (65′ Διαμαντόπουλος), Παυλίδης (46′ Μπαργκάν), Μπλαζέφσκι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Όλο το πρόγραμμα
Τρίτη 26/10
14:00 Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ατρόμητος
15:00 Πιερικός-Αστέρας Τρίπολης
17:00 ΟΦΗ-Ολυμπιακός Βόλου
17:00 Εθνικός Αστέρας-Ξάνθη
Εθνικός-ΑΕΛ
Τετάρτη 27/10
14:00 Παναιτωλικός-Ηρακλής
14:00 Παναχαϊκή-Καβάλα
14:00 Ηλιούπολη-Ολυμπιακός
14:00 Αετός Σκύδρας-Πανσερραϊκός
17:00 Κοζάνη-Παναθηναϊκός
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης
20:00 Τρίκαλα-Άρης
Πέμπτη 28/10
14:00 Εορδαϊκός-ΠΑΟΚ
16:00 Πανθρακικός-ΑΕΚ
Βέροια-Κέρκυρα