Ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι στου Ρέντη!

Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Λάρισα και ΑΠΟΕΛ ναι μεν έχουν "θορυβήσει" κόσμο και κοσμάκη στον Ολυμπιακό, αλλά οι παίκτες παρά τα πολλά… βαριά πόδια, πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν στις νίκες με την ΑΕΚ. Χαλαρός ο Μπέντο στην προπόνηση.

Ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι στου Ρέντη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Πάουλο Μπέντο δίνει τις τελευταίες του… εξετάσεις στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ότι σε περίπτωση ήττας, τότε ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για άλλον προπονητή. Βέβαια, από την ΠΑΕ έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στο πώς θα επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες και κυρίως στο ματς με την "Ένωση". Ήδη λοιπόν τα πρώτα μηνύματα από το Ρέντη είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά για τον κόσμο. Και αναφερόμαστε κυρίως στις διαθέσεις των ποδοσφαιριστών…

Δεν θέλουν καν να σκέφτονται στο λιμάνι ότι ο Ολυμπιακός θα «πετάξει» βαθμούς με την ΑΕΚ. Δεν θέλουν να σκέφτονται ούτε το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. To ερώτημα όμως είναι το εξής: ΟΜπέντο έχει καταλάβει τη σημασία του ματς της Κυριακής;

Η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ δεν είπε κουβέντα στους παίκτες του, ενώ και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ξανά το δρόμο της σιωπής. Μπορεί όλο και κάτι να πει στους ποδοσφαιριστές στην αυριανή προπόνηση που ενδεχομένως να κάνει και την «πρόβα» ενδεκάδας του ντέρμπι.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ

Σε γενικές γραμμές, ο Πορτογάλος βγάζει μία εικόνα προς τα έξω σαν να μην πολυασχολείται με το τι ακούγεται αριστερά – δεξιά και με τα όσα γράφουν οι εφημερίδες για το μέλλον του. Άλλωστε και στις δηλώσεις του στις συνεντεύξεις Τύπου, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν αν αισθάνεται ανησυχία για την επόμενη μέρα του στον κόκκινο πάγκο, οι απαντήσεις που έδινε ήταν ότι "είναι απολύτως λογικό να με ρωτάτε κάτι τέτοιο μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά έχω μάθει να ζω στην πίεση".

Ας αφήσουμε όμως τον Μπέντο, ο οποίος – κακά τα ψέματα – αν δεν δει την ομάδα του να κερδίζει την ΑΕΚ, τότε θα έχει σοβαρό θέμα. Θα είναι απόλυση; Θα είναι μία μικρή περίοδος χάριτος μέχρι την επόμενη γκέλα; Όπως και να ‘χει, θα έχει πρόβλημα...

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, στη σημερινή προπόνηση δεν φάνηκαν οι προθέσεις του τεχνικού τιμ για την ενδεκάδα του ντέρμπι. Κι αυτό, γιατί όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έκαναν αποθεραπεία.

ΕΧΟΥΝ "ΦΤΙΑΧΤΕΙ"

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι βγαίνει ένα κλίμα προς τα έξω ότι από το… πουθενά έχουν "φτιαχτεί" οι "ερυθρόλευκοι" για την ΑΕΚ. Έχουν καταλάβει ότι είναι και για τους ίδιους ένας "τελικός". Συμβαίνει αυτό επειδήδεν αντέχεται άλλη γιούχα στο Καραϊσκάκη; Μήπως έχουν συνειδητοποιήσει ότι έφτασε η στιγμή να δώσουν και κάποιες απαντήσεις σε όσους τους αμφισβητούν;

Όπως και να ‘χει, στο Ρέντη οι παίκτες έβγαζαν μία θετική αύρα. Είχαν μία εικόνα σαν να θέλουν πράγματι να αφήσουν πίσω τους τις δύο ήττες. Δεν το κάνουν δηλαδή για το θεαθήναι ή για να ηχήσουν όλα αυτά που σας γράφουμε ευχάριστα στα αφτιά του κόσμου.

Πράγματι, εκτιμούν ότι θα την κερδίσουν την ΑΕΚ. Υπάρχει λοιπόνπίστη, αλλά υπάρχουν και… βαριά πόδια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μένει να φανεί στο χορτάρι αν όλα αυτά που ισχυρίζονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μπορούν να τα κάνουν στην πράξη και μάλιστα απέναντισε μία ΑΕΚ που είναι δεδομένο ότι θα τους κάνουν να φτύσουν αίμα για να της παραβιάσουν την εστία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σίγουρος ο Μπέντο ενόψει ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK