Ζοζέ Μουρίνιο, θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να φύγει από την Ρόμα το καλοκαίρι για να δουλέψει στην Premier League.

Roma's head coach Jose Mourinho gestures during a Group C Europa League soccer match between Betis and Roma at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 13, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/JOSE BRETON

Το κεφάλαιο της Αγγλίας δεν έχει κλείσει για τον Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να φύγει το καλοκαίρι από την Ρόμα και να δουλέψει ξανά στην Premier League.

Εκτός ότι η οικογένεια του Μουρίνιο ζει στο Λονδίνο, ο Special One δεν βλέπει μέλλον με τίτλους στην Ρώμη.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο πρώην τεχνικός των Ρεάλ, Γιουνάιτεντ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την οικονομική της Ρώμα να επενδύσει χρήματα ώστε να γίνει διεκδικήτρια του τίτλου στην Serie A.

Μάλιστα, το αγγλικό Μέσο επισημαίνει πως ο Μουρίνιο έχει βάλει τους εκπροσώπους του να μιλήσουν με την Τσέλσι. Οι Μπλε δεν έχουν δείξει διάθεση μέχρι στιγμής να απολύσουν τον Γκράχαμ Πότερ. Ίσα ίσα τον στηρίζουν οι Αμερικάνοι τον Άγγλο κόουτς με συνεχόμενες και πανάκριβες μεταγραφές.

Επίσης, θέση μπορεί ν' ανοίξει και στην Γουέστ Χαμ, αλλά ο Μουρίνιο φέρεται να μην θέλει να αναλάβει κάποια ομάδα μεσούσης της αγωνιστικής σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Ανερχόμενος σταρ της Premier League παρακαλάει να πάει στην ομάδα του Αρτέτα

Βέλγιο: Ένας 37χρονος το φαβορί για την προπονητική καρέκλα

ΜακΓκρέγκορ: Αυτοκίνητο παρέσυρε τον Ιρλανδό MMAer

News 24/7

24MEDIA NETWORK