Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor;

Οι διαρροές στο Survivor συνεχίζονται και αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι. Κώστας Κοκκινάκης, BO, Ευρυδίκη Βαλαβάνη ή Λάουρα Νάργες;

Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor;

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο στο Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (8/5). Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν μεγάλη "μάχη" στο αγώνισμα ασυλίας όμως οι δεύτεροι τελικά έχασαν και πήγαν στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση.

Μετά από την ψηφοφορία και τις ψήφους των Χρανιώτη και Ντάνου που είχαν την ασυλία προέκυψαν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι παίκτες! Κώστας Κοκκινάκης, BO, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Λάουρα Νάργες τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, οι οποία ψήφισαν για τον παίκτη που θέλουν να συνεχίσει στο Survivor.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή "La Biri Biri" φαίνεται πως ο πρώην διεθνής πολίστας έρχεται πρώτος στις ψήφους του κοινού, άρα θα παραμείνει στο παιχνίδι. Δεύτερος έρχεται ο BO με τον ράπερ να έχει το δικό του κοινό, ενώ μεγάλη μάχη φαίνεται πως δίνουν τα δύο κορίτσια, η Λάουρα Νάργες με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής όμως, η Λάουρα δείχνει να κερδίζει στο... νήμα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία φαίνεται πως πληρώνει το... μάρμαρο της κλίκας στην οποία βρέθηκε.

Για να δούμε:

News 24/7

24MEDIA NETWORK