Πρωταγωνιστής σε video clip ο Πικέ!

Τη μία μέρα κερδίζει στο ντέρμπι της Καταλονίας την Εσπανιόλ, την άλλη πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ. Με ποια "πιάστηκε" να ερωτοτροπεί ο στόπερ της Μπαρτσελόνα; (VIDEO)

FC Barcelona's Gerard Pique gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Jan. 21, 2017. Eibar will play against FC Barcelona in a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Jan. 21, 2017. Eibar will play against FC Barcelona in a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ημέρες ξεκούρασης για τον Πικέ και τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, καθώς μετά την νίκη επί της Εσπανιόλ (29/4) ο Λουίς Ενρίκε τους έδωσε ρεπό μέχρι την Τετάρτη.

Τι καλύτερη ευκαιρία για τον 30χρονο αμυντικό να πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ. Και όχι σε οποιοδήποτε, αλλά στο βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της αγαπημένης του Σακίρα "I fell in love". Στο τραγούδι, η Κολομβιανή σταρ διηγείται την ιστορία για το πως ερωτεύτηκε τον Ισπανό σταρ, και φυσικά δεν υπήρχε καλύτερος από τον ίδιο τον Πικέ να παίξει στο βίντεο.

Το ζευγάρι "πιάστηκε στα πράσα" σε περιοχή της Βαρκελώνης να γυρνάνε τις σκηνές και οι φαν όπως είναι λογικό να ανυπομονούν να δουν αν ο Πικέ πέρα από μπάλα... το 'χει και στην ηθοποιία.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK