Ραμί - Πάμελα: Η πρόταση γάμου που έφερε το χωρισμό

Ο Γάλλος έκανε το μεγάλο βήμα, αλλά η πληθωρική Αμερικανίδα απομακρύνθηκε. Το γυαλί ράγισε, το δαχτυλίδι κατέληξε σε ξένια χέρια, το σπίτι άδειασε. Ο Ραμί είχε σκοράρει το χειρότερο αυτογκόλ της ζωής του!

Ραμί - Πάμελα: Η πρόταση γάμου που έφερε το χωρισμό
INVISION

End of (love) story!

Αντίλ Ραμί και Πάμελα Άντερσον δεν είναι πια μαζί, όπως διαβάσαμε στο TMZ. Η γυναίκα - αράχνη τον έμπλεξε στα δίχτυα της, έπαιξε μαζί του και μπορεί (το παχύ) μουστάκι (του) να μην τον έβαλε να (το) ξυρίσει, αλλά τον άφησε στα κρύα του λουτρού.

Ο 32χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής έκανε όνειρα γι' αυτήν τη σχέση. Στα γόνατα δεν έπεσε, αλλά το μονόπετρο Cartier με την κοτρόνα να (με το συμπάθιο) της το αγόρασε για να της προτείνει γάμο αμέσως μετά το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχοντας μάλιστα γνωρίσει και τη... μαμά (πεθερά για την ακρίβεια)! Η ίδια, η 50χρονη τηλεπερσόνα, ζήτησε χρόνο και όταν αυτός επανήλθε πιέζοντας καταστάσεις, άκουσε τα πικρά μαντάτα.

Έβαλε Λάρα Φαμπιάν στο cd player, έπεσε στα πατώματα κι... αρρώστησε (με το τραγούδι) ακούγοντας "τα βήματά της να σβήνουν μια θλιβερή ιστορία", καθώς έφευγε από το σπίτι που είχαν από κοινού νοικιάσει για να "φωλιάσουν" τον έρωτά τους. Το χειρότερο; Το δαχτυλίδι κατέληξε στον μεγαλύτερο αδερφό της! Θα θέλαμε πολύ να ξέρουμε, αν ντρέπεται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK