Ρεκόρ μαραθωνίου με κοστούμι!

Το Παγκόσμιο Ρεκόρ Μαραθωνίου με κοστούμι είναι μία νέα τάση που έρχεται να προστεθεί στα άλλα τρελά της εποχής μας. Ο Κρις Εστγουόνικ κατέρριψε το παλαιότερο ρεκόρ μπαίνοντας στο βιβλίο Γκίνες για την επίδοσή του (VIDEO).

Ρεκόρ μαραθωνίου με κοστούμι!

Καθημερινά βλέπεις διάφορους ανθρώπους να τρέχουν για να φτάσουν στη δουλειά τους ντυμένοι στην εντέλεια. Πόσω μάλλον στη Νέα Υόρκη που οι ρυθμοί ζωής είναι τελείως διαφορετικοί.

Βλέποντας τον Κρις Εστγουόνικ, πολλοί θα πίστεψαν πως έτρεχε για να φτάσει στη δουλειά του. Ο κουστουμαρισμένος όμως κύριος, έτρεχε γιατί... έπαιρνε μέρος στον ημιμαραθώνιο της Νέας Υόρκης, κυνηγώντας το ρεκόρ ημιμαραθωνίου με κοστούμι. Ο Βρετανός Σκοτ Φορμπς ήταν ο κάτοχος του ρεκόρ με 1:18:13, με τον Εστγουόνικ να καταφέρνει τελικά να το μειώσει κι άλλο στο 1:11:36 κάνοντας νέο ρεκόρ!

Με αυτή του την επίδοση, ο πρώην παλιός πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων των ΗΠΑ έβαλε το όνομά του στο βιβλίο Γκίνες, βάζοντας ιδέες σε όλους αυτούς που τρέχουν τα πρωϊνά για τη δουλειά τους, να... επενδύσουν αλλιώς την ταχύτητά τους!

Δείτε το βίντεο από τον τερματισμό του Εστγουόνικ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK