Σαν σήμερα η... παράνοια του Σουάρες έγραψε ιστορία!

Το ημερολόγιο έγραφε 2 Ιουλίου 2010 και η Ουρουγουάη κοντραριζόταν με την Γκάνα στα προημιτελικά του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Το ματς είχε πάει στα πέναλτι και έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο κόσμος το μόνο που θυμάται από εκείνο το βράδυ είναι η... επική απόκρουση του Σουάρες.

Σαν σήμερα η... παράνοια του Σουάρες έγραψε ιστορία!

Η Γκάνα φτάνει στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 2010, κι ένας ντόπιος... μάγος προβλέπει ότι η αφρικανική ομάδα θα πάει στον τελικό της διοργάνωσης και θα κατακτήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας!

Ο... μάγος πάντως υπολόγισε χωρίς τον Σουάρες, ο οποίος στο 120' της αναμέτρησης έπειτα από διαδοχικές ευκαιρίες των "μαύρων αστεριών" παίρνει την απόφαση να βάλει ένα τέλος στην πολιορκία πραγματοποιώντας... μυθική απόκρουση πρώτα με τα πόδια και έπειτα με τα χέρια!

Ο διαιτητής δίνει πέναλτι και οι Γκανέζοι παρέα με το "μάγο" είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Τελικά, ο Γκιαν στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και το ματς στα πέναλτι.

Για την οικονομία του θέματος η Ουρουγουάη επικράτησε με 4-2 στη ψυχοφθόρο διαδικασία με τον Μουσλέρα να κάνει δύο σωστές επεμβάσεις και τον Αμπρέου με "σκαφτή" εκτέλεση να στέλνει την Ουρουγουάη στα ημιτελικά εκεί που συναντήθηκε με την μετέπειτα φιναλίστ Ολλανδία.

Photo Credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

News 24/7

24MEDIA NETWORK