Σέξι μοντέλο "κάρφωσε" με ειρωνικό ποστ τον Ιγκουαΐν!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν... έθελξε με την εμφάνισή του στο πρώτο του ματς στο "San Paolo" κόντρα στην Νάπολι και η Νίνα Μόριτς τρόλαρε αλύπητα τον άσο της Γιουβέντους μέσα από το Facebook!

Σέξι μοντέλο "κάρφωσε" με ειρωνικό ποστ τον Ιγκουαΐν!

Αυτό θα πει να έχεις αστείρευτη διάθεση για τρολάρισμα και να αψηφάς το γεγονός πως ίσως δημιουργήσεις έχθρα και αντιπαλότητα με πολύ κόσμο.

Αναφερόμαστε στην Νίνα Μόριτς, με το μοντέλο από την Κροατία να καταφέρνει να ενώσει πριν από το Νάπολι-Γιουβέντους τους οπαδούς των δύο ομάδων (!), γράφοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook πως περιμένει να δει μία αναμέτρηση μεταξύ της Καμόρα και της Ντραγκέτα, δηλαδή δύο μαφιόζικων οργανώσεων!

** FILE **Nina Moric, shown in this Sept. 26, 2002 as she takes the catwalk during a fashion show, was notified Tuesday, March 20, 2007 she was put under investigation by Potenza's magistrates in connection with the "Vallettopoli" probe. (AP Photo/Antonio Calanni/file)
** FILE **Nina Moric, shown in this Sept. 26, 2002 as she takes the catwalk during a fashion show, was notified Tuesday, March 20, 2007 she was put under investigation by Potenza's magistrates in connection with the "Vallettopoli" probe. (AP Photo/Antonio Calanni/file) AP

Το εντυπωσιακό είναι πως το διάσημο showgirl στη γειτονική Ιταλία δεν έμεινε μόνο σε αυτό το ποστάρισμα που έγινε με αποκλειστικό σκοπό να "προκαλέσει" αλλά λίγο αργότερα εξαπέλυσε φαρμακερή βέλη κατά του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους πέρασε σχεδόν απαρατήρητος στα 90 λεπτά του αγώνα του "San Paolo" έχοντας ελάχιστες επαφές με τη μπάλα (αν και ήταν το κεντρικό πρόσωπο, με τους Ναπολιτάνους να τον αποδοκιμάζουν έντονα για την "προδοσία" του το περασμένο καλοκαίρι) και η Νίνα Μόριτς δεν έχασε την ευκαιρία να τον πιάσει στο στόμα της.

"Για εκείνους που κριτικάρουν τον Ιγκουαΐν: θα ήθελα να σας δω να παίζετε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της στο Facebook, ανεβάζοντας ταυτόχρονα μία φωτογραφία του "Πιπίτα" από το ντέρμπι του "San Paolo".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni/file

News 24/7

24MEDIA NETWORK