Στη Μουσκρόν δεν είδαν ποτέ τον Παϊρότζ, ούτε το χρήμα του...

Άλλα τούς είχε υποσχεθεί και άλλα συνέβησαν στην πορεία των μηνών, με αποτέλεσμα η Μουσκρόν να μοιάζει με βάρκα στη μέση του ωκεανού. Νέα αλλαγή ιδιοκτησίας προανήγγειλε η διοίκηση και φυσικά αποχώρηση του Πιεμπονγκσάντ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η οριστική, όπως όλα δείχνουν, είσοδος του Παϊρότζ Πιεμπονγσάντ στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνδυάζεται με την παράλληλη και βιαστική προσπάθεια απεμπλοκής του από τη Μουσκρόν.

Δεδομένο το θεωρούν στο Βέλγιο πως ο Ταϊλανδός μπρόκερ έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει το πρότζεκτ και να ρίξει όλο το βάρος στην ενασχόλησή του με το "τριφύλλι". Εκεί που το έδαφος είναι πιο πρόσφορο για επενδύσεις και κέρδος.

Το είπε δημόσια ο πρόεδρος Πάτρικ Ντεκλέρκ. " Θέλει να πουλήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα το 50% των μετοχών που του ανήκουν", ήτοι το 45% από το 90% που κατέχει, προαναγγέλλοντας ο Βέλγος παράγοντας μια νέα αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του βελγικού συλλόγου, λίγους μήνες μετά την αμέσως προηγούμενη.

Η ουσία πάντως των όσων δήλωσε ο επικεφαλής του διοικητικού σχήματος της Μουσκρόν εμπεριέχεται σε άλλη αποστροφή του λόγου του. Στο σημείο που είπε πως ο Ταϊλανδρός μπόκερ δεν τήρησε καμία από τις δεσμεύσεις του. Ο Ντεκλέρκ ήταν απογοητευμένος από την τροπή των πραγμάτων σημειώνοντας πως " ο Παϊρότζ έμεινε μακριά από τις υποσχέσεις του. Είχε πει ότι θα φέρει Ασιάτες παίκτες, θα αυξήσει τα τηλεοπτικά έσοδα και θα είναι στα εντός έδρας ματς".

Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως τίποτα εξ αυτών δεν υλοποιήθηκε, όπως καταγράφουν στο Βέλγιο, πέρα από το γεγονός πως με δική του συμβολή εξασφαλίσει η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ποιος αμελεί βέβαια πως στο Μουσκρόν πήγε για να... εξυπηρετήσει φίλους και συνεργάτες;

News 24/7

24MEDIA NETWORK