Ο Μάρκο Σίλβα κινδυνεύει να γίνει... Μουρίνιο 13 χρόνια μετά

Πώς ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να γίνει η αιτία προκειμένου η Έβερτον να χάσει κερδισμένους πόντους. Τι είχε συμβεί με τον συμπατριώτη του όταν πρωτόπιασε δουλειά στην Τσέλσι.

Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Μάρκο Σίλβα AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι έξι βαθμοί που έχει ως τώρα η Έβερτον στο πρωτάθλημα μπορούν εύκολα να γίνουν τρεις! Αν χάσει από τη Γουέστ Χαμ την Κυριακή και η ετυμηγορία της Premier League για την εκκρεμούσα υπόθεση με Γουότφορντ - Μάρκο Σίλβα είναι καταδικαστική!

Ο Πορτογάλος, που πέρασε με επιτυχία από τον Ολυμπιακό, είναι σήμερα ο προπονητής των "ζαχαρωτών". Μ' αυτόν άρχισαν τη σεζόν, μ' αυτόν έχουν χτίσει αήττητο τεσσάρων αγώνων (1-3-0), μ' αυτόν στοχεύουν ψηλά.

Ήταν από τον χειμώνα ο τεχνικός που ήθελαν να "χτίσουν" γύρω του την επόμενη ημέρα. Μόνο που η προσέγγιση δεν έγινε με τον τυπικό τρόπο και βρίσκονται πλέον υπόλογοι.

Η παράνομη, κατά τη Γουότφορντ, προσέγγιση ήταν η αιτία που έφερε τη διατάραξη των σχέσεων με τον Μάρκο Σίλβα και στο φινάλε το διαζύγιο.

Οι "σφήκες" διεκδικούν έκτοτε το δίκιο τους έχουν καταγγείλει την Έβερτον.

Την προηγούμενη φορά που μια τέτοια υπόθεση έφτασε στο τέλος, πριν από 13 χρόνια, η Τσέλσι είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο 300 χιλιάδων λιρών, επειδή προσεγγίστηκε με μη νόμιμο τρόπο Άσλεϊ Κόουλ της Άρσεναλ. Μάλιστα είχε επιβληθεί χρηματική ποινή τόσο στον Άγγλο ποδοσφαιριστή όσο και στον Μουρίνιο.

Ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο συμπατριώτης του Ζοζέ να έχει την ίδια τύχη και η Έβερτον να απωλέσει ένα μέρος των όσων έχει κερδίσει ως τώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK