Το timeline των αναβολών του νέου White Hart Lane

Για τέταρτη φορά αλλάζει η ημερομηνία του opening του νέου, υπερσύγχρονου, White Hart Lane. Τι είπε ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι για τη νέα καθυστέρηση.

Το timeline των αναβολών του νέου White Hart Lane

Για το εντυπωσιακό νέο γήπεδο της Τότεναμ έχεις διαβάσει και έχεις δει τα πάντα. Απόλαυσε ένα ακόμα video που αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας, στο YouTube πριν συνεχίσουμε.

Τα 'χεις δει όλα, λοιπόν, πλην ενός: των εγκαινίων. Του να ανοίξουν δηλαδή, οι θύρες, να μπει μέσα κόσμος για να δει αγώνα ποδοσφαίρου των “Σπιρουνιών”. Αυτό υπολογιζόταν αρχικά, να γίνει λίγο μετά την εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

> Στις 27 Φεβρουαρίου του 2018 είχε ανακοινωθεί πως το opening θα γίνει το Σεπτέμβριο.

> Στις 14/8 οι διοικούντες ενημέρωσαν πως δεν θα προλάβουν, όπως ήλπιζαν “για λόγους ασφαλείας”. Έδωσαν νέο ραντεβού με το λαό τους για το Νοέμβρη.

> Στις 26 Οκτωβρίου υπήρξε νέο ανακοινωθέν, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα δεν θα προλάβαινε να κάνει σεφτέ το 2018. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι απέφυγε να δώσει νέα ημερομηνία, αφού επρόκειτο για την τρίτη παράταση.

> Ένα μήνα μετά (Νοέμβριο), οι Times αποκάλυψαν ότι το νέο “White Hart Lane” τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου γηπέδου θα γίνουν κάπου στο Μάρτη του 2018. Ιδανικά στο ντέρμπι με την Άρσεναλ (2/3). Άφηναν ένα παραθυράκι που αφορούσε το ενδεχόμενο να παίξουν εκεί τα “Σπιρούνια”, στις 13/1 εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παραθυράκι έκλεισε, αφότου επελέγησαν κάτοχοι διαρκείας να επισκεφτούν τα εδάφη.

Η The Guardian ενημερώνει σήμερα ότι στην καλύτερη περίπτωση, η επιστροφή θα γίνει στα μέσα του Μαρτίου, καθώς υπήρξαν νέες καθυστερήσεις στο project που 'χει ξεπεράσει το 1.000.000.000 λίρες.

Θα ήθελα να απολογηθώ στους φιλάθλους μας, για τη διαρκή κατανόηση τους” σχολίασε -πάλι- ο Λίβι. ” Η ανταπόκριση εκείνων που πήραν μέρος στο event εξοικείωσης της 15ης του Δεκέμβρη ήταν εντυπωσιακή και ενίσχυσε τη δέσμευση μας να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία αγώνων για όλους. Θα επιδιώξουμε να γίνουμε πιο σαφής με το χρονοδιάγραμμα, με σεβασμό στα τεστ του κτηρίου και τα test events. Σε 2-3 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε νέες πληροφορίες ”.

Οι λόγοι που μετακινείται η ημερομηνία έχουν να κάνουν με οικοδομικές καθυστερήσεις και επιπρόσθετα τεστ για την ασφάλεια, τα οποία επισήμαναν πως πρέπει να γίνουν οι εργολάβοι.

Πώς όμως, διέρρευσε αυτή η πληροφορία: αφότου ο σύλλογος 'έκλεισε' το Wembley, όπου αγωνίζεται από την αρχή της περασμένης σεζόν, τουλάχιστον έως τις 13/2 και το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ντόρτμουντ.

Eνημέρωσαν ότι ενδεχομένως να χρειαστούν και το σαββατοκύριακο 16-17/2, εφόσον προκριθούν στον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Θέμα εγκαινίων, στις 2/3 με παιχνίδι εναντίον της Άρσεναλ δεν τίθεται, διότι οι ιθύνοντες της ομάδας και η αστυνομία θέλουν να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, την πρώτη μέρα. Όποτε και αν είναι αυτή. Και το πιο θορυβώδες ντέρμπι προφανώς δεν θα εξυπηρετήσει αυτόν τον σκοπό.

Καλού κακού και μέχρι νεοτέρας, σημειώστε ως πιθανό opening την 16η Μαρτίου και το παιχνίδι με την Πάλας.

Photo: Τottenham Hotspur FC

News 24/7

24MEDIA NETWORK