Η Σπόρτινγκ "σκότωσε" τις ελπίδες του Ολυμπιακού σε 45 λεπτά!

Η είσοδος του παθιασμένου Φελίπε Πάρντο έφερε δύο γκολ στον Ολυμπιακό, ήταν όμως αργά! Οι πρωταθλητές, που άργησαν πολύ να μπουν στο ματς, έχασαν 3-2 από την τρομερά επικίνδυνη Σπόρτινγκ και δεν πήραν τίποτα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρία δοκάρια οι Λουζιτανοί.

Η Σπόρτινγκ "σκότωσε" τις ελπίδες του Ολυμπιακού σε 45 λεπτά!

Ο Ολυμπιακός ήθελε να συνδυάσει την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League (μετά από έναν χρόνο απουσίας) με ένα τρίποντο που θα του τόνωνε την αυτοπεποίθηση ενόψει των δύο πολύ δύσκολων εκτός έδρας αγώνων με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, όμως η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ήταν εκείνη που έστησε πάρτι στο κατάμεστο "Καραϊσκάκης".

Η ομάδα του Ζορζέ Ζέζους "αιχμαλώτισε" από το ξεκίνημα του αγώνα τους Πειραιώτες και με όπλα τις υποδειγματικές και ταχύτατες αντεπιθέσεις της πέτυχε τρία γκολ, είχε δύο δοκάρια, δύο τρομερά τετ α τετ και συνολικά μέτρησε 9 τελικές προσπάθειες για γκολ!

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον αντίποδα, οι παίκτες του Μπέσνικ Χάσι έχασαν τη γή κάτω από τα πόδια τους με το γκολ που δέχτηκαν μόλις στο 2ο λεπτό, εμφανίστηκαν "αδιάβαστοι" καθώς ανοίχτηκαν πάρα πολύ και έμειναν εκτεθειμένοι στην κόντρα (εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας από τους Πορτογάλους με διαρκής κίνηση από τη μέση και μπροστά) ενώ επιθετικά "μπλόκαραν" από τους καλά στημένους Λουζιτανούς και απείλησαν ελάχιστα τον Ρουί Πατρίσιο.

Ο Ντουμπιά, που προτιμήθηκε στην κορυφή της επίθεσης της Σπόρτινγκ αντί του Ντοστ, έκανε άνω-κάτω την άμυνα των Πειραιωτών μαζί με τους "δαίμονες" Ζέλσον Μαρτίν και Μπρούνο Φερνάντες, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετικά αργές επιστροφές, αφήνοντας εκτεθειμένο τον Καπίνο και εξοργίζοντας τον Χάσι!

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Στο δεύτερο μέρος (πέρασε ο Ζντιέλαρ αντί του Φορτούνη στο ξεκίνημα) οι ρυθμοί έπεσαν, με την Σπόρτινγκ να ενδιαφέρεται κυρίως να προστατέψει το υπέρ της 3-0 και όχι να κυνηγήσει και άλλα γκολ ενώ από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεπερνούσαν σταδιακά το σοκ του εφιαλτικού πρώτου μέρους και έψαχναν μέσα από αρκετές πάσες το γκολ της τιμής.

Οι Τζούρτζεβιτς και Εμενίκε φλέρταραν με το γκολ όμως αυτό δεν ήρθε χάρη κυρίως στις έγκαιρες αντιδράσεις του Ματιέ, ο Μπας Ντοστ είχε τρίτο δοκάρι στο ματς για την Σπόρτινγκ στο 88' (κεφαλιά μετά από κόρνερ), ενώ στο φινάλε ο Ολυμπιακός έκανε το απίστευτο αφού δεν πέτυχε ένα αλλά δύο γκολ, και μάλιστα με τον ίδιο παίκτη.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο ήταν η τελευταία αλλαγή του Χάσι στο 78' αντί του Καρσελά και στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε πως διαθέτει ψυχή και πάθος και αξίζει να βρίσκεται στο ερυθρόλευκο ρόστερ (βρέθηκε κοντά στο να παραχωρηθεί το καλοκαίρι). Στο 89' μείωσε σε 3-1 με ωραία ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ ενώ στο 93' διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την Σπόρτινγκ με προβολή, με τα γκολ μάλιστα αυτά να είναι αρκετά για να κάνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τον αποθεώσουν στο φινάλε παρά τη μεγάλη στενοχώρια τους για την ήττα στη πρεμιέρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 2-3

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Οφόε, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνης (46' Ζντιέλαρ), Καρσελά (78' Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (62' Εμενίκε)

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι (87' Ριστόφσκι), Κοάτες, Ματιέ, Χόναταν Σίλβα, Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς (72' Μπρούνο Σέζαρ), Μπρούνο Φερνάντες (89' Ριστόφσκι), Ακούνια, Ντουμπιά (63' Ντουμπιά)

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK