Μπαλοτέλι - Τοβέν κορόιδευαν τον Μήτρογλου, ο πρόεδρος έχανε 100.000

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Ζακ-Ανρί Εϊρό, τη στιγμή που η αποστολή της Μαρσέιγ επέστρεφε από την Ντιζόν μ' ένα πολύτιμο διπλό και Τοβέν-Μπαλοτέλι έκαναν πλάκα με τον... απόντα Μήτρογλου.

Μπαλοτέλι - Τοβέν κορόιδευαν τον Μήτρογλου, ο πρόεδρος έχανε 100.000

Συμπτωματικό ή όχι, απ' όταν ο Κώστας Μήτρογλου αποχώρησε για τη Γαλατάσαραϊ η Μαρσέιγ μετράει δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που έδωσε στο μεσοδιάστημα για το γαλλικό πρωτάθλημα. Με τις 11 νίκες μάλιστα σε 24 αγωνιστικές πλασαρίστηκε ξανά στην πρώτη 5άδα της κατάταξης, ελπίζοντας σε επιπλέον αναρρίχηση.

Η δεύτερη νίκη της στην έδρα της Ντιζόν (2-1), το βράδυ της Παρασκευής. Με ανατροπή μάλιστα από τέρματα που πέτυχαν οι Μάριο Μπαλοτέλι (ο διάδοχος του Μήτρογλου) και Λούκας Οκάμπος στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Προφανώς και η νέα επιτυχία της Ολιμπίκ βελτίωσε ακόμη περισσότερο το εσωτερικό κλίμα. Ο Μπαλοτέλι έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό, καθώς εκτός από τα γκολ που σκοράρει στο γήπεδο (2 σε 3 συμμετοχές) είναι έξω καρδιά και τού αρέσει να περνάει καλά, ανεξαρτήτως περιβάλλοντος, πειράζοντας τους συμπαίκτες του.

Η επιβεβαίωση ήρθε το βράδυ της Παρασκευής. Η επιστροφή της αποστολής της Μαρσέιγ από την πόλη της Βουργουνδίας έγινε οδικώς. Tα 505 χιλιόμετρα της απόστασης καλύφθηκαν με το πούλμαν της ομάδας και στη στάση που έγινε σε μια rest area με κατάστημα για να ξεμουδιάσουν και ν' αγοράσουν, αν ήθελαν, κάτι, ο Ιταλός φορ και ο Φλοριάν Τοβέν άρχισαν να γελούν με τον... Κώστα Μήτρογλου!

"Κώστα, Κώστα; Πού είναι ο Κώστας;" ακούγεται να φωνάζει ο Τοβέν χωρίς να φαίνεται στο σκηνή που βιντεοσκοπούσε ο Μπαλοτέλι και κατόπιν αμφότεροι ξεκαρδίζονται.

Την ίδια ώρα στη Μασσαλία

Τα δικά τους γέλια βέβαια βγήκαν 'ξινά' στον πρόεδρο της Μαρσέιγ, τον Ζακ-Ανρί Εϊρό. Ο οποίος είχε ακολουθήσει την αποστολή στην Ντιζόν κι όταν επέστρεψε σπίτι (με το αυτοκίνητό του) αντίκρισε το χάος.

Διαρρήκτες είχαν παραβιάσει μία από τις εισόδους του οικήματος και είχαν εισβάλει στο εσωτερικό αναζητώντας τη λεία τους. Όπως έγραψαν οι Γάλλοι, έφυγαν με αντικείμενα αξίας 100.000 ευρώ, κυρίως ακριβά κοσμήματα τα οποία ο Εϊρό είχε στο σπίτι. Ένα σπίτι σε μια από τις πιο πλούσιες και κοσμικές (παραλιακές) γειτονιές της Μασσαλίας. Μια περιοχή που προστατεύεται θεωρητικώς από ιδιωτικές ομάδες περιφρούρησης, διότι διατηρούν ακίνητες περιουσίες αρκετοί διάσημοι. Μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ όπως ο Παγέτ.

Εκτιμάται ότι η διάρρηξη έλαβε χώρα πριν από το ξημέρωμα. Μετά τις σχετικές διαδικασίες άρχισε έρευνα προς αναζήτηση των δραστών.

Κεντρική φωτογραφία: twitter.com/OM_Officiel

News 24/7

24MEDIA NETWORK