Έχει το όνομα, αλλά όχι τη χάρη του brother. Μόνο... κιλά!

Στα 35 του ο Φρανκ Ριμπερί παραμένει βασικό στέλεχος της Μπάγερν και "βγάζει" 90λεπτα. Στα 23 του ο Στίβεν αποτυγχάνει να περάσει τα τεστ του Απόλλωνα Λάρισας.

Έχει το όνομα, αλλά όχι τη χάρη του brother. Μόνο... κιλά!

Αδέρφια, με άλλο ποδοσφαιρικό DNA ωστόσο. Φρανκ και Στίβεν Ριμπερί δεν μοιάζουν καθόλου.

Ο ένας 35άρης, μπαλαδόρος και καλογυμνασμένος. Σκαρί που αντέχει και βγάζει διαδοχικά παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου, παραμένοντας βασικό στέλεχος της 11άδας μετρώντας 2/2 στην Bundesliga. Μάλιστα θα τον δούμε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στην Αθήνα ως αντίπαλο της ΑΕΚ.

Ο άλλος 23άρης που μοιάζει με... βετεράνο, έχοντας παραπανίσια κιλά για εν ενεργεία ποδοσφαιριστή και "κόβεται" από τον Απόλλωνα Λάρισας της Football League γιατί οι μετρήσεις του στις "εργομετρικές έρευνες λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής" ήταν πολύ μακριά από των υπολοίπων του ρόστερ. Τουλάχιστον αυτό ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα μια εβδομάδα μετά τη συμφωνία της με τον Γάλλο εξτρέμ διότι " επ'ουδενί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα".

Με το όνομα μονάχα οι πολιτικοί "χτίζουν" καριέρες, όχι οι αθλητές.

Ούτως ή άλλως, όπου κι αν πήγε ο Ριμπερί φεύγοντας από τις ακαδημίες της Μπάγερν, δεν έπαιξε. Είτε στην Μπουλόν είτε στην Γκαζελέκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK