"Ντου" για ένα tattoo υποστηρίζουν οι Ρώσοι

ΠΑΟΚ vs. Ρώσοι δημοσιογράφοι επικρατεί τις τελευταίες ώρες, καθώς οι φιλοξενούμενοι ρεπόρτερ καταγγέλλουν πως η φιλοξενία στην Τούμπα δεν ήταν η καλύτερη, αφού έφυγαν χτυπημένοι και... ξαφρισμένοι από 10 μαυροφορεμένους άνδρες. Πώς "απάντησαν" οι Θεσσαλονικείς; Και ποια η αιτία του "πεσίματος" σύμφωνα με τους Ρώσους;

"Ντου" για ένα tattoo υποστηρίζουν οι Ρώσοι

Οι Ρώσοι ρεπόρτερ που καλύπτουν τα νέα της Σπαρτάκ Μόσχας καταγγέλλουν τις τελευταίες ώρες πως δέχθηκαν επίθεση στο γήπεδο της Τούμπας από 10 μαυροφορεμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Το θέμα έχει φτάσει ψηλά, μέχρι το προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη και την Ρωσική Ομοσπονδία.

Όλα άρχισαν μ' ένα VIDEO που "ανέβασε" ο δημοσιογράφος του "Sport Express", τονίζοντας πως αυτός και οι συνάδερφοί του έζησαν κλίμα τρομοκρατίας (σε χώρο μόνο για διαπιστευμένους) εξαιτίας φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ που τους πλησίασαν με άγριες διαθέσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ντμίτρι Ζελένοφ κατήγγειλε ότι χτύπησαν Ρώσο ρεπόρτερ στο πρόσωπο, ενώ εκείνου του έσπασαν το κινητό. Επίσης, σημείωσε ότι οι άνδρες ασφαλείας δεν έκαναν κάτι για να σταματήσουν τα όσα τραγικά υποστηρίζει ότι συνέβησαν, καθώς αντί να μπλοκάρουν τους 10, ουσιαστικά συνέλαβαν τους επτά φιλοξενούμενους εκπροσώπους του Τύπου.

" Μας έβαλαν σ' έναν χώρο με αγενή τρόπο, κατέγραψαν ξανά τα στοιχεία μας, λέγοντάς μας να μείνουμε εκεί που ήμασταν και να μην βγούμε έξω.

Αργότερα, όμως, το λυπητερό της υπόθεσης ήταν ότι οι 10 εμφανίστηκαν εκ νέου και μας απείλησαν λέγοντάς μας ότι θα δούμε μετά το ματς, χρησιμοποιώντας χειρονομίες... "

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο Ρώσος υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν επειδή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ... παρεξήγησαν ένα tattoo στο γόνατο ενός δημοσιογράφου. Αφού, όμως, έλαβαν διαβεβαιώσεις πως δεν πρόκειται για οπαδό, αλλά ρεπόρτερ, το... έργο συνεχίστηκε με όλα τα παραπάνω να συμβαίνουν, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του Ζελένοφ.

Επίσης, πέρα από τον προαναφερθέντα, tweet για το θέμα έκανε κι ένας φωτογράφος ονόματι Ευγκένι Φέλντμαν. Σε αυτόν, απάντησε ο ΠΑΟΚ στο twitter ως εξής: " Θα ήταν πιο σοφό να διασταύρωνες τις πληροφορίες σου προτού αρχίσεις να διαδίδεις ψευδείς χαρακτηρισμούς.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας μας προστάτεψαν έναν Ρώσο δημοσιογράφο που έκανε χειρονομίες στους οπαδούς μας πριν μπει στο γήπεδο και απομάκρυναν έναν κάμεραμαν που δημιουργούσε προβλήματα, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ... "

Από την πλευρά του ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας σε ρώσικα ΜΜΕ δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι συνέβη κάτι τέτοιο στο γήπεδο της ομάδας του, όμως σημείωσε εντός των δηλώσεών του ότι θα το ερευνήσει τονίζοντας επίσης ότι οι Ρώσοι είναι εξαιρετικά αγαπητοί στους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας, περισσότερο κι από όσο τους αγαπάνε οι ίδιοι οι Ρώσοι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK