Ο Πέλκας είπε "όχι" στα λεφτά της Φενέρ γιατί θέλει κούπα με ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Πέλκας παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως του είχε μία άκρως δελεαστική πρόταση από την Φενέρμπαχτσε αλλά προτίμησε να μείνει στον ΠΑΟΚ λόγω κινήτρων και... περιβάλλοντος.

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Πέλκας στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συνέντευξης που έδωσε στον "Libero", με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να αναφέρεται στην πρόταση που ήρθε στα γραφεία του "Δικεφάλου του Βορρά" από την Τουρκία και την επιλογή που έκανε να συνεχίσει στα ασπρόμαυρα παρά να προτιμήσει τα πολύ περισσότερα χρήματα που του έδινε η Φενέρμπαχτσε.

"Ήρθε ξαφνικά πρόταση από την Τουρκία. Για μένα το σημαντικότερο είναι να είσαι σε περιβάλλον που είσαι καλά, σε θέλουν και εξελίσσεσαι. Εκεί δεν ξέρω αν θα υπήρχαν όλα αυτά. Το συζήτησα και με τον προπονητή. Ξεκινήσαμε κάτι δυνατό στον ΠΑΟΚ, έχουμε μία καλή ομάδα, με ήθελε πολύ εδώ, ήθελα κι εγώ πολύ να μείνω.

Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και ελπίζω ότι με εμφανίσεις όπως πέρυσι θα έρθουν και καλύτερες προτάσεις. Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι όνειρο να παίξεις σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης", τόνισε αρχικά ο Πέλκας, ο οποίος ερωτηθείς για το μέγεθος της πρότασης από πλευράς Φενέρμπαχτσε, ξεκαθάρισε:

"Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μία δελεαστική πρόταση. Όλοι με τα λεφτά προχωρούν στη ζωή, θέλεις να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Δεν τελειώνει όμως εδώ η ζωή. Στον ΠΑΟΚ μπορείς να εξασφαλιστείς, πολλοί παίκτες έχουν καλά συμβόλαια.

Επίσης στο τέλος ό,τι παλεύεις στη ζωή στο τέλος το παίρνεις. Η πρόταση των Τούρκων ήταν και τέσσερις φορές πάνω. Κι εγώ αυτό κάνω, δουλεύω για να ανταμειφθώ στο τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK