Ο "Χουλκ" σκίζει τα ρούχα του για να παίξει στο "Γεντί Κουλέ"

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ και ο Νίκος Καρέλης βρήκε θέση στην αποστολή, ελπίζοντας πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο "Χουλκ" σκίζει τα ρούχα του για να παίξει στο "Γεντί Κουλέ"

Η απουσία του τραυματία Πρίγιοβιτς είναι η μόνη αναγκαστική από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, παρόλα αυτά άφησε κενό στη γραμμή κρούσης. Ένα κενό που σε πρώτη φάση θα καλύψει ο Άκπομ. Επειδή όμως χρειάζεται άλλος ένας φορ στη 18άδα, το ρόλο αυτό θα τον έχει ο Νίκος Καρέλης.

Ο Έλληνας επιθετικός γυρίζει στα πάτρια εδάφη, μια και είναι γεννημένος στο Ηράκλειο, και όπως έχει δηλώσει ανυπομονεί για το ντεμπούτο του με τ' ασπρόμαυρα. Μόλις πριν από δύο ημέρες έσφιγγε τις γροθιές του, περιμένοντας την εντολή να μπει στο γήπεδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκρινε πως είναι έτοιμος αγωνιστικά και προτιμήθηκε από τον εξτρέμ Λημνιό που προέρχεται από υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων όντας επιβαρυμένος.

Την αποστολή απαρτίζουν συνολικά οι Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Άκπομ και Καρέλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK