Κουίζ: 12 δύσκολες ερωτήσεις για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Μια ντουζίνα προσωπικές και όχι μόνο ερωτήσεις για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ένα quiz για δυνατούς λύτες με κεντρικό πρόσωπο τον Σέρβο φορ των 50 γκολ!

Κουίζ: 12 δύσκολες ερωτήσεις για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
MOTIONTEAM

Άλλον σαν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δύσκολα θα βρεις στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ.

Τα 50 γκολ του σε 83 επίσημα παιχνίδια είναι μια ασύγκριτη σε ποσοστό επίδοση, η οποία τον κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων γκολτζήδων που φόρεσαν τ' ασπρόμαυρα. Όλα αυτά πριν καν συμπληρωθούν δύο χρόνια απ' όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη και εξελίχθηκε στο βασικό 9άρι του 'Δικεφάλου'.

Ο 'Πρίγιο', πρώτος σκόρερ πέρυσι στη Super League και διεκδικητής του 'χρυσού παπουτσιού' για άλλη μία σεζόν με βασικό ανταγωνιστή του τον... συμπαίκτη του Ευθύμη Κουλούρη, είναι η διαφορά του ΠΑΟΚ από τους έτερους διεκδικητές του τίτλου, ο παίκτης που δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη, σκοράροντας 1 γκολ ανά 2.6 τελικές - το καλύτερο ποσοστό όλων.

Πλέον η χρηματιστηριακή αξία του εκτιμάται στα 6 εκατομμύρια ευρώ (πηγή: transfermarkt) και οποιαδήποτε πρόταση κάτω απ' αυτό το ποσό δεν συζητείται καν από τους επιτελείς των πρωτοπόρων της Super League, δεδομένου ότι η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του είναι οκταψήφιος αριθμός!

Τι γνωρίζεις όμως εσύ για τον 28χρονο Σέρβο επιθετικό; Το 'τεστ' είναι απαιτητικό, ο βαθμός δυσκολίας υψηλός.

Ξεκίνα και μην ανοίξεις wikipedia.

Κεντρική φωτογραφία: eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK