POLL: Μάρκους Μπεργκ ή Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει μέσο όρο 0,64 γκολ ανά αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο Μάρκους Μπεργκ είχε 0,63 με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος έχει ήδη 55 τέρματα, αλλά και ο Σουηδός είχε 95. Ποιος, όμως, είναι καλύτερος;

POLL: Μάρκους Μπεργκ ή Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς
EUROKINISSI

Ο κορυφαίος Ρουμάνος προπονητής για το 2018 σύμφωνα με την ψηφοφορία της 'Gazeta', Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αήττητο Σπάτων, εκστόμισε κάτι που ουδείς συνάδελφός του στη Super League θα μπορούσε.

'Αν δεν κάνω λάθος, βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα των σκόρερ στον κόσμο', είπε για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά από το χατ τρικ του τελευταίου στον αγώνα κυπέλλου, με το οποίο έφτασε τα 35 γκολ σε όλες τις διασυλλογικές διοργανώσεις μέσα στο 2018, όσα έχει και ο Λουίς Σουάρες.

Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να έχει 37 τέρματα, τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι 38, τον Κριστιάνο Ρονάλντο 40 και τον Λιονέλ Μέσι 47, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί έναν από τους πιο παραγωγικούς παίκτες στον κόσμο.

Μετά από 3 χρόνια με τον 'δικέφαλο του βορρά', ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αναμφίβολα έχει αποδείξει ότι αποτελεί τον καλύτερο επιθετικό που διαθέτει η χώρα μας αυτήν τη στιγμή.

Το περσινό έτος, ο... προκάτοχός του, Μάρκους Μπεργκ, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι και με τη φανέλα της Αλ Αΐν στη συνέχεια, είχε σημειώσει 29 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε με τους συλλόγους του.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αβίαστο: Ποιος από τους δύο πιο πρόσφατους σπουδαίους γκολτζήδες που έχουν περάσει από τη χώρα μας είναι καλύτερος; Ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων, ποιον από τους δύο θεωρείτε καλύτερο;

Τον Σέρβο διεθνή των 55 γκολ σε 86 αγώνες (0,64 μ.ό.) με τον ΠΑΟΚ ή τον Σουηδό διεθνή των 95 γκολ σε 151 αγώνες (0,63 μ.ό.) με τον Παναθηναϊκό; Ψηφίστε στο poll:

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK