H ασύλληπτη γκάφα των οπαδών της Μίλαν με τον Κάλινιτς!

Οι οπαδοί της Μίλαν έκαναν επίθεση "αγάπης" στον Νίκολα Κάλινιτς μετά τη μετακίνησή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης όμως το μόνο που πέτυχαν ήταν να σημειώσουν τη γκάφα της χρονιάς!

H ασύλληπτη γκάφα των οπαδών της Μίλαν με τον Κάλινιτς!

Πέρυσι το καλοκαίρι αποκτήθηκε έναντι του ποσού των 20.000.000 ευρώ από την Φιορεντίνα με την ελπίδα να έδινε λύση στο επιθετικό πρόβλημα της Μίλαν όμως έκανε μία... τρύπα στο νερό!

Ο Νίκολα Κάλινιτς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον και ουσιαστικά έγινε βαρίδι παρά χείρα βοηθείας για τους "ροσονέρι", με αποτέλεσμα έναν χρόνο μετά να αισθάνονται ανακουφισμένοι που συμφώνησαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την παραχώρησή του.

Ήταν μάλιστα τόσο κακή (έως ανύπαρκτη) η σχέση του με τους οπαδούς της Μίλαν ώστε αρκετοί "ροσονέρι" τιφόζι να χρησιμοποιήσουν τον δρόμο των social media για να στείλουν υβριστικά συνθήματα στον Κάλινιτς για το... κατευόδιο!

Ακόμα και εκεί όμως το γλυκό... δεν έδεσε! Οι περισσότεροι έστειλαν τα μηνύματα όχι στον Κροάτη επιθετικό αλλά στον Σέρβο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε Νίκολα Κάλινιτς που "πλήρωσε" το γεγονός της συνωνυμίας αλλά και της συνεπωνυμίας του με τον ποδοσφαιριστή!

"Δεν είμαι ποδοσφαιριστής", αναγκάστηκε να γράψει αρχικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για να... απαλλαχτεί από το διαδικτυακό "πέσιμο", όμως μετά από λίγες ώρες απόφαση πως δεν αλλάζει κάτι και έτσι οδηγήθηκε στο αυτοτρολάρισμα, γράφοντας:

"Είμαι ποδοσφαιριστής, να με προσθέσετε όλοι στις επαφές ας! Μόλις πήρα μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK