Aπό τα 200.000.000 ευρώ της Κίνας στα... ασπρόμαυρα ο Ρονάλντο!

Η Γιουβέντους ευελπιστεί πως θα πραγματοποιήσει το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και η αισιοδοξία αυτή εκφράζεται και μέσα από το πρωτοσέλιδο της "Tuttosport".

Real Madrid's Cristiano Ronaldo walks on the pitch during warm up before the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo walks on the pitch during warm up before the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, ο ίδιος δεν έχει κάνει το ταξίδι στην Ιταλία, Ρεάλ και Γιουβέντους αποφεύγουν σαν τον διάολο με το λιβάνι να δώσουν κάποια περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, και όμως όλα δείχνουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει αντίστροφα για να αφήσει την Μαδρίτη και να μετακομίσει στο Τορίνο.

Θέλετε η "τσαντίλα" του για τη συμπεριφορά των πρωταθλητών Ευρώπης προς το πρόσωπό του (δεν πήρε την αύξηση που ζήτησε, χαμήλωσαν τη ρήτρα του ), θέλετε ο ωραίος τρόπος που τον προσέγγισε η Γιουβέντους (χαρακτηριστικά είναι τα ... 28 τηλεφωνήματα που δέχτηκε από τον Αντρέα Ανιέλι), όλα αυτά έχουν φέρει τον Πορτογάλο κοντά στην "βέκια σινιόρα" και οι περισσότεροι εκτιμούν πως το deal θα γίνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Μάλιστα, από τη στιγμή που φέρεται να απέρριψε πρόταση να πάει σε ομάδα της Κίνας και να βάλει 200.000.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό για τα επόμενα δύο χρόνια, ο "CR7" δείχνει πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πάει σε ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με την Γιουβέντους να αποτελεί ιδανική περίπτωση.

Το πόσο πολύ πιστεύουν οι Ιταλοί πως δεν θα... χαλάσει η μεταγραφή, φαίνεται και από το σημερινό (9/7) πρωτοσέλιδο της "Tuttosport", με τον 33χρονο να έχει φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και τον τίτλο να είναι ο εξής: "Λείπεις μόνο εσύ", με τον Μάσιμο Αλέγκρι να είναι σε δεύτερο πλάνο.

"Σήμερα η Γιουβέντους επιστρέφει, ο Ρονάλντο απέρριψε κινεζικές προτάσεις (200 εκ.ευρώ), αύριο στην Μαδρίτη κρίσιμη συνάντηση, σε όλο και πιο δύσκολη θέση ο Πέρεθ".

Aπό τα 200.000.000 ευρώ της Κίνας στα... ασπρόμαυρα ο Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK