Αυτός είναι ο πρώτος που καλωσόρισε τον Ρονάλντο στην Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους δεν έχει βγάλει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία με την Ρεάλ για τον Ρονάλντο, ωστόσο παίκτης των "μπιανκονέρι" , που τον ξέρει καλά, έσπευσε να καλωσορίσει τον Πορτογάλο σταρ!

Juventus' Sami Khedira, center talks to Referee Michael Oliver as Real Madrid's Cristiano Ronaldo puts his shoe on during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Juventus' Sami Khedira, center talks to Referee Michael Oliver as Real Madrid's Cristiano Ronaldo puts his shoe on during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ουσιαστικά παίκτης της Γιουβέντους μετά από εννέα χρόνια παρουσίας και μεγάλων επιτυχιών με τη φανέλα της Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να κάνουν γνωστή τη συμφωνία τους με τους Τορινέζους για την παραχώρηση του 33χρονου άσου.

Το εντυπωσιακό είναι πως παρότι η επίσημη Γιουβέντους δεν έχει ακόμα βγάλει κάποια ανακοίνωση για το deal με την Ρεάλ (οι πληροφορίες αναφέρουν πως έκλεισε στα 105.000.000 ευρώ), ένας παίκτης της "βέκια σινιόρα" δεν χρονοτρίβησε και καλωσόρισε ήδη τον "CR7" στη νέα του ομάδα μέσω των social media.

Αυτός είναι ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Ρεάλ για μία πενταετία (2010-2015), Σάμι Κεντίρα, με τον Γερμανό διεθνή άσο να ανεβάζει πανηγυρική κοινή φωτογραφία τους από αγώνα των "μερένγκες" , μόλις 15 λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ, και να αναφέρει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

"Καλωσήρθες στο Τορίνο, Κριστιάνο. Περάσαμε ωραίες στιγμές στην Μαδρίτη, ανυπομονώ να δουλέψω ξανά μαζί σου. Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την Γιουβέντους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK