Το νέο σπίτι του Ρονάλντο το έχει... στοιχειώσει ο Ζιντάν!

Χωρίς καν να έχει υπογράψει στην Γιουβέντους, οι Ιταλοί ρεπόρτερ έψαξαν και βρήκαν το νέο... φτωχικό του Ρονάλντο, που βρίσκεται σ' έναν απ' τους λόφους που περιβάλλουν την πόλη του Τορίνο. Ποιος άλλος έμενε εκεί; Ο προπονητής του στην Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν. Διαβάστε λεπτομέρειες. (PHOTOS)

Το νέο σπίτι του Ρονάλντο το έχει... στοιχειώσει ο Ζιντάν!
ΑΡ

Τα ΜΜΕ της Ιταλίας θεωρούν την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους δεδομένη.

Γι' αυτό τον λόγο μπήκαν στην διαδικασία να ψάξουν αν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ήδη βρει τη μελλοντική του κατοικία. Και την βρήκαν, λένε...

Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων, η οποία διαθέτει οκτώ δωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα για να κάνει τις βουτιές του, τουλάχιστον δύο μυστικές εισόδους, αλλά και διάφορες εγκαταστάσεις όπως γηπεδάκια ποδοσφαίρου για να περνάει τον ελεύθερό του χρόνο με τον... Ρονάλντο Jr.

Το εν λόγω αρχοντικό "κουβαλάει" τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία, μιας και σε αυτό κατοικούσαν τεράστια ονόματα του αθλήματος όπως ο Φάμπιο Καναβάρο και ο πρώην προπονητής του "CR7" στην Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, όταν εκείνος αγωνιζόταν με την φανέλα της "Μεγάλης Κυρίας" (1996-2001)!

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων κατοικούν και άλλοι αστέρες της Γιουβέντους, καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK