Το φοβερό μήνυμα του Μανέ στον Φιρμίνο πριν το ματς με την Παρί

Τις λέξεις που χρησιμοποίησε για να πείσει τον τραυματία Φιρμίνο να παίξει εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε ο επιθετικός από τη Σενεγάλη και ελπίζουμε πως κάποιος τον χειροκρότησε.

Το φοβερό μήνυμα του Μανέ στον Φιρμίνο πριν το ματς με την Παρί
AP IMAGES

Μετά από μια σύγκρουση με τον Γιαν Φερτόνχεν στο ντέρμπι με την Τότεναμ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Μπόμπι Φιρμίνο τραυματίστηκε στο αριστερό μάτι, με συνέπεια να μην προπονηθεί ούτε την Κυριακή, αλλά ούτε και τη Δευτέρα.

Η συμμετοχή του στο ματς της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ήταν αμφίβολη, ενώ ο Κλοπ παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον έχει στη διάθεσή του όταν τον είδε τη Δευτέρα.

Και κάπου εκεί, ανέλαβε δράση, ο Σαντιό Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στον Βραζιλιάνο, γράφοντας του επί λέξη ότι δεν χρειάζεται το μάτι του για να παίξει. Το μήνυμα έγραφε τα εξής: "Hey Bobby, come on, we need you. You don't need your eye".

"Όλοι έχουμε δει τα no look γκολ που έχει πετύχει, στ' αλήθεια δεν νομίζω ότι χρειάζεται το μάτι του", είπε (μάλλον) αστειευόμενος στους δημοσιογράφους ο Μανέ, μετά τη νίκη με 3-2 επί της Παρί.

Για την ιστορία (και προς απόλυτη δικαίωση του Μανέ), ο Φιρμίνο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 72ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στη Λίβερπουλ με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Μανέ δικαιούται κάποιο μπόνους, δεν συμφωνείτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK