Πάει για γαλλικό δίδυμο στην άμυνα ο Βαλβέρδε

Ο εχθρός του καλού είναι το... καλύτερο και για το λόγο αυτό η Μπαρτσελόνα "σκάει" 35.000.000 ευρώ για να φέρει αμυντικό εγνωσμένης αξίας για να πλαισιώσει ιδανικά τους Ουμτιτί και Πικέ. Διαβάστε το story.

Manchester United's Romelu Lukaku fights for the ball with Sevilla's Clement Lenglet, left, during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United's Romelu Lukaku fights for the ball with Sevilla's Clement Lenglet, left, during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της η Μπαρτσελόνα έγινε αμυντικά πιο σφριγηλή σε σύγκριση με περασμένες σεζόν και το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε και στο χορτάρι, με τους Καταλανούς όχι μόνο να ξαναπαίρνουν τα σκήπτρα από την Ρεάλ με την κατάκτηση της Primera Division αλλά να στέφονται και Κυπελλούχοι Ισπανίας.

Φυσικά ο στόχος του "Τσινγκούρι" είναι να κάνει τους "μπλαουγκράνα" ακόμα πιο ανθετικούς στην οπισθοφυλακή τους και το νέο του χτύπημα προρχεται από την Σεβίλλη.

Όπως αναφέρουν τα καταλανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κατέθεσε τη ρήτρα των 35.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Κλεμάντ Λενγκλέ με την Σεβίλλη προκειμένου να αποδεσμευτεί και εφόσον ολοκληρωθούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα, την Πέμπτης θα γίνει η ανακοίνωση της απόκτησής του και την Παρασκευή η παρουσίασή του.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση από πλευράς των πρωταθλητών Ισπανίας, καθώς στο κέντρο της άμυνας υπάρχει ήδη ο αρχηγός Πικέ και ο Σαμουέλ Ουμτιτί (την ερχόμενη Κυριακή θα διεκδικήσει με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας το Μουντιάλ), με τον Λενγλέ να έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στο "Πιθχουάν" με τη φανέλα της Σεβίλλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK