Ο Λοπετέγι τού πήρε τη δουλειά, ο Μίτσελ τον... διώχνει από την Εθνική

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην εθνική Ισπανίας λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξαιτίας της συμφωνίας Ρεάλ Μαδρίτης - Λοπετέγι. Μέχρι και την αντικατάσταση του ομοσπονδιακού προπονητή σκέφτεται η Ομοσπονδία, με τον Μίτσελ, που έχασε τη δουλειά στη "βασίλισσα", να παρουσιάζεται βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης.

Ο Λοπετέγι τού πήρε τη δουλειά, ο Μίτσελ τον... διώχνει από την Εθνική
EUROKINISSI

Η πρόσληψη του Χουλέν Λοπετέγκι στη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε σε δίνη όλη την εθνική Ισπανίας, με αποτέλεσμα λίγες ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο να υπάρχει ανακατωσούρα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η δίνη να... ρουφήξει στο βυθό τον ομοσπονδιακό προπονητή, αφού θεωρείται ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας και λειτούργησε μη επαγγελματικά. Σε μια τέτοια περίπτωση θ' αποχωρήσει και θα κοουτσάρει άλλος προπονητής τη "φούρια ρόχα".

Αν και οι πλέον ψύχραιμοι συνιστούν αυτοσυγκράτηση, ομοσπονδία και εθνική μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Ο Τύπος της Ιβηρικής κάνει λόγο για εκνευρισμό του προέδρου, Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος μάλιστα εμφανιζόταν διατεθειμένος να τελειώσει άμεσα τον 51χρονο προπονητή.

Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι έχει προγραμματιστεί ενημέρωση επί του θέματος, τότε τίποτα δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί σε σχέση με την πορεία του Λοπετέγι στην τεχνική ηγεσία Μάλλον από μια λεπτή κλωστή κρέμεται η τύχη του.

Τα ισπανικά Μέσα πάντως εκτιμούν πως όλο αυτό το ντόμινο εξελίξεων θα οδηγήσει στην απομάκρυνση του Βάσκου.

Σε αυτήν την περίπτωση ένα εκ των φαβορί είναι ο Μίτσελ! Τον οποίο ο Λοπετέγι κέρδισε στη μάχη διαδοχής του Ζιντάν στους Μαδριλένους. Λέτε να πάρει τόσο σύντομα τη ρεβάνς. Εκτός κι αν προτιμηθεί ο Κίκε Σέτιεν.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν λόγο, ζητώντας παραμονή Λοπετέγι. Όλοι όμως;

News 24/7

24MEDIA NETWORK