Ο Στέλιος Κίτσιου είναι ο Spider-Man της Άνκαραγιουτζιου

Η Άνκαραγιουτζιου αποκάλυψε τη μυστική ταυτότητα του Στέλιου Κίτσιου κατά την παρουσίαση του διεθνή μπακ. Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστής είναι ο... Spider-Man.

Ο Στέλιος Κίτσιου είναι ο Spider-Man της Άνκαραγιουτζιου

Μπορεί η Άνκαραγιουτζιου (ή Ανκαραγκουτσού ή Ανκαραγκούτσου ή...) να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού από τη Süper Lig, ωστόσο σε επίπεδο social media ο σύλλογος τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα.

Η ομάδα της Άγκυρας πραγματοποιεί διάφορες μεταγραφές ώστε να διορθώσει τη βαθμολογική θέση της και μέσα σε αυτές βρίσκεται και ο Στέλιος Κίτσιου.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε ότι για ακόμα μία σεζόν δεν είχε τύχη στον συναγωνισμό με τον Λέο Μάτος για τη θέση και παραχωρήθηκε δανεικός στον τουρκικό σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μόνο που η παρουσίασή του έπρεπε να έχει ένα... υπερηρωικό theme, όπως και όλες οι προηγούμενες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου!

Για τον δύο φορές διεθνή ποδοσφαιριστή επελέγη ο Spider-Man. Στον λογαριασμό του συλλόγου στο twitter εμφανίστηκε μία φωτογραφία του Κίτσιου με τη στολή του πασίγνωστου υπερήρωα της Marvel, χωρίς τη μάσκα.

Δεν είναι ο πρώτος... υπεράνθρωπος του συλλόγου. Την ίδια μέρα ανακοινώθηκε ο Νεοζηλανδός επιθετικός Τάιλερ Μπόιντ ως Dark Angel.

Πιο πριν, ο Άντε Κούλουσιτς πήρε το φωτόσπαθό του και έγινε jedi, ενώ ο Μίχαλ Πάζνταν παρουσιάστηκε ως Doctor Strange. Η αρχή σε αυτές τις παρουσιάσεις έγινε με τον Χαντί Σακό, ο οποίος δανείστηκε την ταυτότητα του Falcon.







News 24/7

24MEDIA NETWORK