Ο Μαραντόνα έγινε πρόεδρος σε ομάδα που αγωνίζεται Έλληνας

Η καρέκλα του προπονητή ήταν πολύ μικρή για να... χωρέσει τον θρύλο Μαραντόνα, γι' αυτό αποφάσισε να κάτσει σε μια πολύ "μεγαλύτερη" και έγινε πρόεδρος. Σε ομάδα, μάλιστα, που αγωνίζεται Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Ο Μαραντόνα έγινε πρόεδρος σε ομάδα που αγωνίζεται Έλληνας
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποφάσισε να αλλάξει πορεία στην επαγγελματική καριέρα. Όχι, δεν απομακρύνθηκε από το ποδόσφαιρο, απλώς τώρα θα το παρακολουθεί από άλλη σκοπιά.

Ο Αργεντινός θρύλος μετά την περιήγηση του στα γήπεδα των Εμιράτων ως προπονητής της Αλ Γουάσλ (2011-2012) και της Φουτζάιρα (2017-2018) αντίστοιχα, ένιωσε την ανάγκη να ψάξει μια νέα πρόκληση στη ζωή του, και τη βρήκε στην Λευκορωσία.

Όπως ανακοίνωσε ο "Pelusa" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ντιναμό Μπρεστ που πέρυσι τερμάτισε τέταρτη, και στο εφετινό πρωτάθλημα βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.

Από την μεταγραφική περίοδο του Φλεβάρη, στην ομάδα αυτή αγωνίζεται και ο 23χρονος αμυντικός Γιάννης Κάργας που έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Παναχαϊκή, Πλατανιά, Πανιώνιο και μετράει έξι συμμετοχές με τη φανέλα των Λευκορώσων.

"Υπέγραψα συμβόλαιο και είμαι πρόεδρος της Ντιναμό Μπρεστ. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και μου επιλέξατε για να κατορθώσουμε κι άλλα πράγματα μαζί", ήταν το μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα στα social media.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Junto a @tajeddineseif firme el contrato y SOY el presidente del club Dinamo Brest. Gracias por la confianza y por pensar en mi. Otro logro juntos @matiasmorlaok

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Maradona Oficial (@maradona) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK