"Bόμβα" στην Αργεντινή: κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ο Σαμπαόλι!

Όλα τα είχε η Αργεντινή το τελευταίο διάστημα, το σεξουαλικό σκάνδαλο της έλειπε! Διαβάστε για μία "βόμβα" που ενεργοποιήθηκε στο στρατόπεδο της "αλμπισελέστε" και απειλεί να φέρει την απόλυση του προπονητή της!

Argentina coach Jorge Sampaoli leads a team training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper, in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, June 2, 2018. Israel will play against Argentina next Saturday, June 9 in a friendly soccer match. (AP Photo/Manu Fernandez)
Argentina coach Jorge Sampaoli leads a team training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper, in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, June 2, 2018. Israel will play against Argentina next Saturday, June 9 in a friendly soccer match. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Αν οι τραυματισμοί των Ρομέρο και Λανσίνι στενοχώρησαν τους οπαδούς της Αργεντινής, από τη στιγμή που οι δύο παίκτες στάθηκαν άτυχοι και χάνουν το Μουντιάλ, η είδηση που έχει βγει εδώ και λίγη ώρα στην πατρίδα τους, έρχεται να τους... σοκάρει!

Αρνητικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση ο... Χορχέ Σαμπαόλι, με τον δημοσιογράφο Γκαμπριέλ Ανέγιο να αποκαλύπτει -κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής "Radio Mitre"- πως μία μαγείρισσα που εργάζεται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής, έχει κατηγορήσει τον Ομοσπονδιακό τεχνικό για σεξουαλική παρενόχληση!

"Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά του Σαμπαόλι στα γραφεία της AFA με μία μαγείρισσα που εργάζεται εκεί.

Argentina's soccer coach Jorge Sampaoli announces his list of players who will compete in the 2018 World Cup Russia during a press conference in Buenos Aires, Argentina, Monday, May 21, 2018. (AP Photo/Gustavo Garello)
Argentina's soccer coach Jorge Sampaoli announces his list of players who will compete in the 2018 World Cup Russia during a press conference in Buenos Aires, Argentina, Monday, May 21, 2018. (AP Photo/Gustavo Garello) AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Η ομοσπονδία της Αργεντινής έκανε τα πάντα για να μην βγει προς τα έξω η είδηση, όμως όλα τα άτομα με τα οποία έχω μιλήσει, μου επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Πρόκειται για κάτι που θέτει σε κίνδυνο τον Σαμπαόλι και την Αργεντινή, επειδή έχει τώρα να κάνει με τη δικαιοσύνη", ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ο εν λόγω δημοσιογράφος.

Πρόσθεσε δε ότι η γυναίκα που κατηγορεί τον Σαμπαόλι για παρενόχληση, ήθελε να καταγγείλει το περιστατικό, όμως άνθρωποι της ομοσπονδίας της άσκησαν πιέσεις για να μην το κάνει και της προσέφεραν πολλά χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό...

Σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής εξετάζει πλέον ακόμα και το ενδεχόμενο να απολύσει τον Σαμπαόλι μετά από αυτή την καταγγελία, αν και απέχουμε λιγότερο από μία εβδομάδα από την έναρξη του Μουντιάλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK