Ο Ράμος βγήκε μπροστά και εγγυήθηκε την ενότητα με... 28 λέξεις!

Ο Χουλέν Λοπετέγι έφυγε, ο Φερνάντο Ίερο ήρθε μέχρι να πεις "φούρια ρόχα" όμως ο Σέρχιο Ράμος είναι πάντα στρατιώτης της Ισπανίας και ανέλαβε να βαλει τα πράγματα στη θέση τους με δυναμικό tweet!

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Αυτά που έχουν ζήσει το τελευταίο 24ωρο οι παίκτες της εθνικής Ισπανίας δεν θα τα εύχονταν ούτε στους χειρότερους εχθρούς τους.

Μετά την ανακοίνωση της Ρεάλ για την πρόσληψη του Λοπετέγι στον πάγκο της (για τα επόμενα τρία χρόνια) είδαν τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες να εξοργίζεται και να αποφασίζει σε χρόνο dt την καρατόμησή του λίγα μόλις 24ωρα πριν τη σέντρα του Μουντιάλ (το Σάββατο παίζουν κόντρα στην Ισπανία) ενώ αφότου έμεινε "ακέφαλη" η ομάδα για περίπου μία ώρα, τελικά ανακοινώθηκε ως αντί-Λοπετέγι ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής Φερνάντο Ιέρο.

Όπως είναι λογικό, το καράβι της "φούρια ρόχα" δέχτηκε ισχυρούς κλυδωνισμούς και η ενότητα δέχτηκε ισχυρό πλήγμα την ώρα που η ομάδα είναι μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, το Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον Σέρχιο Ράμος να αποφασίζει να "βγει μπροστά".

Λίγη μόλις ώρα μετά την αλλαγή στην άκρη του πάγκου και παρά το γεγονός πως ήταν από τους παίκτες που είχαν απαιτήσει την παραμονή του Λοπετέγι, ανέβασε ποστάρισμα στη σελίδα του στα social media, όπου ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως οι παίκτες θα εκπροσωπήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την εθνική ομάδα.

"Εμείς είμαστε η εθνική ομάδα, εκπροσωπούμε μία ασπίδα, κάποια χρώματα, τους οπαδούς, μία χώρα. Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση για σας. Χθες, σήμερα, αύριο, μαζί", σχολίασε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος χρησιμοποίησε τη φράση "VamosEspaña".

Την ερχόμενη Παρασκευή η Ισπανία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο μεγάλο ντέρμπι του Β' ομίλου. Θα πετύχει ο Φερνάντο Ιέρο στο ντεμπούτο του στον πάγκο της "φούρια ρόχα" κόντρα στον Φερνάντο Σάντος;

News 24/7

24MEDIA NETWORK