Ο Εμπαπέ εξοργίστηκε με τους Άγγλους και τους εκδικήθηκε!

Η "ρεβάνς" του ανερχόμενου Γάλλου σταρ μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκε δεν άργησε να έρθει. Ας είναι καλά το 2-1 των Κροατών!

France's Kylian Mbappe celebrates at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Ρίζες από τη Μάνη δεν έχει σίγουρα. Παριζιάνος με αφρικανικές ρίζες είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, το κράτησε πάντως μανιάτικιο και με την πρώτη ευκαιρία πήρε τη... εκδίκησή του για όσα άκουσε από Άγγλους οπαδούς αμέσως μετά την πρόκριση των Γάλλων στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φαίνεται πως ο Γάλλος επιθετικός περίμενε πώς και πώς τον αποκλεισμό των "τριών λιονταριών" για ν' αδράξει την ευκαιρία και το 2-1 των Κροατών ήταν η στιγμή του. Έγινε -το δίχως άλλο- χαιρέκακος, αλλά για ένα παιδί που δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί τον εαυτό του υπάρχει δικαιολογία.

Τι ανέβασε ο Εμπαπέ; Την εν λόγω φωτογραφία.

Ο Εμπαπέ εξοργίστηκε με τους Άγγλους και τους εκδικήθηκε!

Πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να είναι το μήνυμά του. " Συγγνώμη, επειδή αγαπώ την Αγγλία εκτός από εκείνους που μου έστειλαν ηλίθια μηνύματα και προσβολές ως τώρα. Αξίζετε αυτήν την απάντηση τώρα", εξήγησε...

Βέβαια, αργότερα την απέσυρε, είτε γιατί μετάνιωσε είτε γιατί έτσι τον συμβούλευσαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK