Σόφη Πασχάλη: "Δεν θα αντέξει η Λάουρα"!

Η Σόφη Πασχάλη απάντησε μέσω του ΣΚΑΪ σε όσους την κατηγορούν για την κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ ζήτησε να αφήσουν ήσυχη την Λάουρα Νάργες.

Σόφη Πασχάλη: "Δεν θα αντέξει η Λάουρα"!

Λίγες ημέρες αφότου αποχώρησε από το Survivor η γυμνάστρια/καθηγήτρια γιόγκα φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και έδειξε συγκλονισμένη από τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος παίρνει στα σοβαρά ένα παιχνίδι.

"Ζούσα σε μία άλλη πραγματικότητα όταν συνέβαινε αυτό. Στη δική μας πραγματικότητα, υπήρχε ο τρόπος να επιβιώσουμε και να πάρουμε ένα έπαθλο για να μπορέσουμε να φάμε. Καμία σχέση με το να κάτσω στο σπίτι μου και να δω το παιχνίδι, με την άνεση να πάω να πάρω κάτι από το ψυγείο μου και να φάω.

Δεν φανταζόμασταν σε καμία περίπτωση έναν φανατισμό. Δεν μου άρεσε όταν το είδα. Από την άλλη, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι. Υπάρχει ελευθερία κινήσεων, όπως είχα κι εγώ", είπε αρχικά.

Για τη σχέση της με τον "Ντάνο", είπε: "Δεν έχω καταλάβει τι έκανα. Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό το οποίο έχει ενοχλήσει. Έχει μεγεθυνθεί πολύ όλο αυτό το πράγμα. Περισσότερο με βρίζουν κορίτσια και λέω “γιατί”...

Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται έξω. Ό,τι αντιμαχίες είχαμε με όλους, υπήρξαν και με τον Γιώργο. Δεν ήταν τίποτα παραπάνω με τον Γιώργο. Μακάρι να κερδίσει κιόλας".

Τέλος για όλους όσους της κατηγορούν για την τακτική της δήλωσε : "Σας αγαπώ. Μη συνεχίζετε να το κάνετε αυτό στα παιδιά που θα βγουν. Ας τελειώσει με εμένα. Και ειδικά όχι στη Λάουρα, δε θα το αντέξει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK