7 πακέτα προσφορών για το αυτοκίνητό σου

Το Contra προτείνει μερικές από τις καλύτερες προσφορές service και καθαρισμού αυτοκινήτων

7 πακέτα προσφορών για το αυτοκίνητό σου

Επειδή για πολλούς το αμάξι είναι όλη τους η ζωή, σκέφτηκα να βρω διάφορους τρόπους να σε βοηθήσω με την φροντίδα του. Πάσχα έρχεται και όλο και κάποιο ταξίδι θα ετοιμάζεις.

Το αμάξι πριν κάνει μεγάλες αποστάσεις καλό είναι να το ελέγχεις και να το καθαρίζεις. Χρειάζεται να το προετοιμάζεις κατάλληλα τόσο σε επίπεδο μηχανής όσο και καθαριότητας εσωτερικής και εξωτερικής. Έλεγχος στα λάστιχα, τα φρένα, τα φανάρια, την μηχανή, τα λάδια και τα καύσιμα είναι απαραίτητα ενώ πριν βάλεις μέσα βαλίτσες και συνεπιβάτες πρέπει να έχεις φροντίσει και για την καθαριότητα.

Παρακάτω ακολουθούν επτά προσφορές συντήρησης αυτοκινήτου για να το διατηρήσεις σαν καινούργιο.

7 πακέτα προσφορών για το αυτοκίνητό σου

Service Αυτοκινήτου - Αττική από €29,00

29€ για ένα Service Αυτοκινήτου που περιλαμβάνει Αλλαγή Λαδιών ΚΑΙ Αλλαγή Φίλτρου Λαδιών ΚΑΙ Γενικό Διαγνωστικό Έλεγχο 21 σημείων ΚΑΙ Εργασία, ή 90€ για ένα Γενικό Service Αυτοκινήτου ΚΑΙ έναν Πλήρη Τεχνικό Έλεγχο 35 σημείων (Έκπτωση 50%)! Σας περιμένουμε στο συνεργείο αυτοκινήτων «Κουρκουλάκος-Ξανθάκος» στην Νέα Φιλαδέλφεια, πλησίον κόμβου Εθνικής Οδού έξοδος Νέας Φιλαδέλφειας!!!

7 πακέτα προσφορών για το αυτοκίνητό σου

Οικολογικός Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου - Αττική €30,00

30€ από 80€ (Έκπτωση 63%) για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 σταδίων ΚΑΙ Αντιαλλεργική Προστασία, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, στην Αττική! Δώστε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας την περιποίηση που χρειάζεται, με επαγγελματικά μηχανήματα Εxtraction, πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor!!!

7 πακέτα προσφορών για το αυτοκίνητό σου

Service Αυτοκινήτου με Έλεγχο του Συστήματος Φρένων 39,9€

Η Ιδανική και Άκρως Απαραίτητη Προσφορά Service (-50%) για την Ασφαλή Οδηγική Συμπεριφορά κάθε Αυτοκινήτου, για Απόλυτα Ασφαλείς Ανοιξιάτικες & Καλοκαιρινές Διαδρομές... με Έλεγχο του Συστήματος Φρένων & Αγορά και Τοποθέτηση ενός Σετ Τακάκια Φρένων, με την Ποιοτική Εγγύηση του Εξειδικευμένου Συνεργείου «Auto Service Κατσιόλας» στο Κέντρο της πόλης μας και με Δυνατότητα Παροχής Αυτοκινήτου Αντικατάστασης!

7 πακέτα προσφορών για το αυτοκίνητό σου

79€ για Αγορά και Τοποθέτηση Τεσσάρων Αισθητήρων Παρκαρίσματος

Μετατρέψτε τώρα το Παρκάρισμα σε…Παιχνίδι και Εξασφαλίστε την Προστασία και την Ασφάλειατου Αυτοκινήτου σας...με την Κορυφαία Υπογραφήτης Εξειδικευμένης Εταιρείας «Paint Bull» στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μόλις 79€ για Αγορά και Τοποθέτηση Τεσσάρων Αισθητήρων Παρκαρίσματος με Ηχητική Ειδοποίηση και LED Οθόνη, η οποία δείχνει την Απόσταση που έχει το Αυτοκίνητο από το κάθε εμπόδιο κατά την διαδικασία του παρκαρίσματος!

7 πακέτα προσφορών για το αυτοκίνητό σου

Πλήρης μικροβιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου σε προσφορά! 10€

10€ για ένα εξαιρετικό πακέτο πλήρους μικροβιολογικού καθαρισμό του αυτοκινήτου σας που περιλαμβάνει 1) καθαρισμό με ξηρό ατμό 2) καθαρισμό των αεραγωγών του A/C 3) ενυδάτωση ταμπλό 4) απολύμανση καμπίνας με γεννήτρια όζοντος, 5) αρωματισμό καμπίνας, 6) εξωτερικό πλύσιμο, 7) υγρό κέρωμα 8) αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ 9) καθαρισμό με ατμό των ζαντών 10) ενυδάτωση ελαστικών, στο "Faliro Safe Park" στο Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 45€ Έκπτωση 78%!!!!

7 πακέτα προσφορών για το αυτοκίνητό σου

Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού αυτοκινήτου ή πλήρης βιολογικός! 19€

Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού Αυτοκινήτου (μόνο καθίσματα) ή πλήρης βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου με επαγγελματικό μηχάνημα Karcher και χρήση ιταλικών υλικών Ma-Fra, από το «Faliro Safe Park» στο Παλαιό Φάληρο - έκπτωση έως 59%!!!!

- 19€ για ένα βιολογικό καθαρισμό σαλονιού αυτοκινήτου (μόνο καθίσματα), από 40€

- 35€ για πλήρη βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, από 85€

7 πακέτα προσφορών για το αυτοκίνητό σου

40€ για τοπική βαφή σε 1 σημείο κομματιού του αυτοκινήτου ή 70€ για ολική βαφή

40€ για τοπική βαφή σε 1 σημείο κομματιού του αυτοκινήτου ή 70€ για ολική βαφή σε 1 ολόκληρο κομμάτι (προφυλακτήρας, πόρτα, ουρανός, καπό, κ.ά.) με 4 χρόνια γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας, από το Autodent στο Περιστέρι, με έκπτωση 50%

News 24/7

24MEDIA NETWORK