Οι μεγαλύτερες προσφορές σε φροντίδα αυτοκινήτου

Το Contra σου προτείνει τις καλύτερες ευκαιρίες σχετικά με το αμάξι σου. Διάλεξε απλά την καλύτερα.

Επειδή για πολλούς το αμάξι είναι όλη τους η ζωή, σκέφτηκα να βρω διάφορους τρόπους να σε βοηθήσω με την φροντίδα του. Η επιστροφή σου στους δρόμους και την καθημερινότητα απαιτεί και την κατάλληλη προετοιμασία.

Το αμάξι πριν κάνει μεγάλες αποστάσεις καλό είναι να το ελέγχεις και να το καθαρίζεις. Χρειάζεται να το προετοιμάζεις κατάλληλα τόσο σε επίπεδο μηχανής όσο και καθαριότητας εσωτερικής και εξωτερικής. Έλεγχος στα λάστιχα, τα φρένα, τα φανάρια, την μηχανή, τα λάδια και τα καύσιμα είναι απαραίτητα ενώ πριν βάλεις μέσα βαλίτσες και συνεπιβάτες πρέπει να έχεις φροντίσει για τα πάντα.

Παρακάτω ακολουθούν επτά προσφορές συντήρησης και διευκόλυνσης αυτοκινήτου για να το διατηρήσεις σαν καινούργιο.Parking Αεροδρομίου Αυτοκινήτου|Μοτοσυκλέτας - Κορωπί €13,00

13€ για την στάθμευση αυτοκινήτου για 1 έως 4 ημέρες ή 18€ για την στάθμευση αυτοκινήτου για 7 ημέρες ή 55€ για την στάθμευση αυτοκινήτου για ένα μήνα ή 18€ για την στάθμευση μοτοσυκλέτας για ένα μήνα! Με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο Αθηνών ΚΑΙ με εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, στο Κορωπί πλησίον Προαστιακού Σιδηρόδρομου!!!

 

Εκμάθηση Οδήγησης για Απόκτηση Διπλώματος Αυτοκινήτου Β' Κατηγορίας και Μηχανής 99€

Μαθαίνεις να Οδηγείς Σωστά και με Ασφάλεια, Ποιοτικά, Ολοκληρωμένα και Οικονομικά, με την Υπογραφή της Διακεκριμένης Σχολής Οδηγών «Λογοθέτης Drive Academy», στην Βασιλίσσης Όλγας!

 

40€ για τοπική βαφή σε 1 σημείο κομματιού του αυτοκινήτου

ή 70€ για ολική βαφή σε 1 ολόκληρο κομμάτι (προφυλακτήρας, πόρτα, ουρανός, καπό, κ.ά.) με 4 χρόνια γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας, από το Autodent στο Περιστέρι, με έκπτωση 50%

 

Έλεγχο του Συστήματος Φρένων & Αγορά και Τοποθέτηση ενός Σετ Τακάκια Φρένων

Η Ιδανική και Άκρως Απαραίτητη Προσφορά Service για την Ασφαλή Οδηγική Συμπεριφορά κάθε Αυτοκινήτου, για Απόλυτα Ασφαλείς Ανοιξιάτικες & Καλοκαιρινές Διαδρομές... με Έλεγχο του Συστήματος Φρένων & Αγορά και Τοποθέτηση ενός Σετ Τακάκια Φρένων, με την Ποιοτική Εγγύηση του Εξειδικευμένου Συνεργείου «Auto Service Κατσιόλας» στο Κέντρο της πόλης μας και με Δυνατότητα Παροχής Αυτοκινήτου Αντικατάστασης!

 

Οικολογικός Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου - Αττική €30,00

30€ από 80€ (Έκπτωση 63%) για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 σταδίων ΚΑΙ Αντιαλλεργική Προστασία, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, στην Αττική! Δώστε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας την περιποίηση που χρειάζεται, με επαγγελματικά μηχανήματα Εxtraction, με τη νέα πιστοποιημένη τεχνολογία καθαρισμού Μicro-splitting by Βιο Productions και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor!!!

 

Service Αυτοκινήτου - Αττική από €29,00

29€ για ένα Service Αυτοκινήτου που περιλαμβάνει Αλλαγή Λαδιών ΚΑΙ Αλλαγή Φίλτρου Λαδιών ΚΑΙ Γενικό Διαγνωστικό Έλεγχο 21 σημείων ΚΑΙ Εργασία, ή 90€ για ένα Γενικό Service Αυτοκινήτου ΚΑΙ έναν Πλήρη Τεχνικό Έλεγχο 35 σημείων (Έκπτωση 50%)! Σας περιμένουμε στο συνεργείο αυτοκινήτων «Κουρκουλάκος-Ξανθάκος» στην Νέα Φιλαδέλφεια, πλησίον κόμβου Εθνικής Οδού έξοδος Νέας Φιλαδέλφειας!!!

 

Για πλύσιμο 1 αυτοκινήτου στο χέρι μέσα-έξω, από το "Elin Park Athens" στο κέντρο της Αθήνας! 4€

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!