Προσφορές για πλύσιμο αμαξιού

Εδώ θα βρεις τις οικονομικότερες προσφορές για πλύσιμο και περιποίηση του αυτοκινήτου σου.

Ο καιρός έχει τρελαθεί. Εκεί που έχει ήλιο και η θερμοκρασία είναι σε επίπεδα που σου κλείνουν το μάτι ότι σύντομα θα φορέσεις κοντομάνικο, ξαφνικά τεράστια σύννεφα σκεπάζουν τον ουρανό και μέσα σε λίγες ώρες ξεσπά καταιγίδα και σε κάνει να διαγράφεις ό,τι σκέψεις έκανες για διακοπές, παγωτά και παραλίες.

Μια συνηθισμένη ολιγόωρη καταιγίδα δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από την αναβολή των ονείρων μας για καλοκαιρινές διακοπές. Τα μεγάλα προβλήματα ξεκινούν όταν αυτή η βροχή συνδυάζεται με χώμα και λάσπη. Τα τελευταία χρόνια, τέτοιες ξαφνικές μπόρες, συνοδεύονται με κόκκινη λάσπη, η οποία λερώνει τα πάντα και ειδικά τα αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα τα οποία μπορεί να είχαν πλυθεί λίγες ώρες νωρίτερα, αλλά μετά τη βροχή μοιάζουν σαν να μην τα έχει αγγίξει νερό για κάμποσους μήνες.

Αυτό το κείμενο γράφεται κυρίως για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι μετά από μια τέτοια βροχή με λάσπη ψάχνουν έναν οικονομικό, γρήγορο και εύκολο τρόπο για να περιποιηθούν το λερωμένο τους αυτοκίνητο.

Paintbull σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Eπαγγελματικό Ξεθάμπωμα Θολών Φαναριών, με την εγγύηση της με 10€ από 40€ (-75%!)

Αύρα Car Wash" στη Νέα Φιλαδέλφεια

10 υπηρεσίες πλήρη καθαρισμού αυτοκινήτου, που περιλαμβάνουν καθαρισμό καμπίνας με Όζον και εξωτερικό Κέρωμα με Teflon με 11,90€ από 35€ (-66%)

''Clean Factor''

Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 σταδίων ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική με 29,90€ από 80€

'Faliro Safe Park''

Πλήρης μικροβιολογικός καθαρισμός με 10€

“Auto Moto Spa” στη Μεταμόρφωση

Bιολογικός καθαρισμός στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με 29€ από 150€, (-81%)

«Crystal Cars», στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ολοκληρωμένος Βιολογικός Καθαρισμός & Μία Απολύμανση του Air Condition με 23,90€

«Auto Ντουζ» στο Carrefour της Ν.Ευκαρπίας

Ένα Πλύσιμο Μέσα – Έξω στο Χέρι, με Full Ενεργό Αφρό, Λεπτομερή Καθαρισμό στο Εσωτερικό του και Καθάρισμα Ζαντών 15,90€ από 35€

«Φάρος» στην Κάτω Τούμπα και στον Βαρδάρη

Ένα Πλύσιμο Μέσα – Έξω στο Χέρι, με Full Ενεργό Αφρό, Λεπτομερή Καθαρισμό στο Εσωτερικό του και Καθάρισμα Ζαντών & Απολύμανση Air Condition & Κέρωμα και Συντήρηση με ειδικό γαλάκτωμα των πλαστικών μερών του Αυτοκινήτου με μόλις 5€