Τα all star που φοράς από παιδί είναι παπούτσια διαχρονικά

To Contra βρήκε και σου παρουσιάζει 7 παπούτσια all star το ίδιο κλασσικά και μοντέρνα όπως την πρώτη φορά που τα έβαλες

Είναι σίγουρα το αθλητικό παπούτσια που έχεις αγοράσει τις περισσότερες φορές και έχεις δοκιμάσει σε παραπάνω από ένα χρώματα. Δεν το λέω εγώ, οι έρευνες όμως μιλάνε και λένε την αλήθεια.

Εγώ θυμάμαι πήρα το πρώτο μου all star γύρω στην ηλικία των δέκα ετών. Ήταν τότε που οι γονείς μου τα αποκαλούσαν "πάνινα" και κάθε καλοκαίρι μου αγόραζαν από ένα ζευγάρι μιας και τότε τα εν λόγω παπούτσια μόνο καλοκαίρι μπορούσαμε να τα φοράμε. Ήταν το παπούτσι της άνοιξης και του καλοκαιριού βλέπεις.

Θυμάμαι όμως ότι πέρασε και μία στιγμή που κάπως τα είχα χάσει και δεν τα έβλεπα και πολύ συχνά να τα φοράνε. Ήταν εκεί κάπου στις τάξεις του δημοτικού μέχρι που στο γυμνάσιο έγινε πανδαιμόνιο και όλοι τα αγόραζαν δύο-δύο τα ζευγάρια για να έχουν να αλλάζουν χρώματα. Η ίδια φάση συνεχίζετε μέχρι σήμερα σταθερά μιας και η κουλτούρα του δρόμου και των νέων το έχουν εντάξει μόνιμα στις γκαρνταρόμπες τους.

Το κλασσικό σχέδιο δεν έχει αλλάξει πολύ και ελάχιστες διαφορές στα χρώματα και τα υλικά μπορείς να βρεις. Όπως χαρακτηριστικά θα δεις στα παρακάτω σχέδια που επέλεξα να σου παρουσιάσω η ανανέωση είναι μικρή αλλά αισθητή από τότε μέχρι σήμερα.

Παρακάτω ακολουθούν 7 επιλογές all star σε χρώματα που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και να φοριούνται πολύ. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις το δικό σου.

 

CONVERSE CHUCK TAYLOR All Star II OX Grey / Black / MARINE 77,00 €

 

 

CONVERSE Chuck Taylor All Star II Ox BORDEAUX / άσπρο / MARINE 77,00 €

 

 

CONVERSE CHUCK TAYLOR All Star II OX Black / άσπρο / MARINE 77,00 €

 

 

CONVERSE Chuck Taylor All Star II Ox μπλέ 77,00 €

 

 

CONVERSE CHUCK TAYLOR All Star II OX άσπρο 77,00 €

 

 

CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR MONO OX Black 67,00 €

 

 

CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR CORE OX ECRU 67,00 €