Τι μπορείς να κάνεις αυτό το Σ/Κ (με 50% έκπτωση)

Το Σ/Κ θα έχει καύσωνα. Με τις προσφορές που θα βρεις μέσα στο κείμενο δε σε χαλάει καθόλου να μείνεις στην πόλη

Όλοι σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε αυτό το Σ/Κ. Γιατί φτάσαμε μέσα Ιουνίου και δεν είδαμε ούτε μια ζεστή μέρα, σωστά; Σωστά. Ακόμα και τα Σ/Κ που ο καιρός ήταν κάπως καλός, η θάλασσα ήταν παγωμένη, ενώ το προηγούμενο έβρεχε κιόλας. Αυτό είναι το πρώτο πραγματικά καλοκαιρινό Σ/Κ. Και απλά λέμε "αν μείνεις μέσα, μην τα βάψεις μαύρα". Υπάρχει ελπίδα (με 50% έκτπωση).

Τι κι αν θα κάνει μίνι καύσωνα; Με λιγότερο από δέκα ευρώ μπορείς να έχεις όλες τις πισίνες και τις νεροτσουλήθρες του κόσμου στο πάρκο νερού στον Ισθμό της Κορίνθου. Κι άσε τους άλλους να ψήνονται.

Νεροτσουλήθρες με 7,5€ από 16€ >

 

 

Υπάρχει πιο signature διασκέδαση εντός των τειχών από το θερινό σινεμά στο Κέντρο; Επειδή η απάντηση είναι Ξερό Όχι αυτή η προσφορά περιλαμβάνει τους περισσότερους θερινούς του κέντρου.

Θερινό σινεμά στο κέντρο με 4€ από 8€ >

 

 

Καιρός να δεις τον Αργοσαρωνικό με άλλο μάτι. Καιρός για μονοήμερη σε Αίγινα, Πόρο και Ύδρα με ούτε 50 ευρώ το άτομο. Το λες και ληστεία.

Μονοήμερη κρουαζιέρα με 48€ από 150€ >

 

 

Τι μπορείς να περιμένεις από τη σύμπραξη του Ρένου Χαραλαμπίδη με τον Αλέξανδρο Ρήγα και την Μπέσυ Μάλφα; Τίποτα λιγότερο από γέλιο μέχρι δακρύων.

Κωμωδία με 6€ από 18€ >

 

 

Μπανάκι κάνουμε κι εδώ. Κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερο από το μπανάκι εκτός των τειχών.

Ηλιοθεραπεία και μπάνιο με 7€ από 10€ >

 

 

Ο Σουμάχερ που κρύβεται μέσα σου και έχεις καταπιέσει μια ζωή ολόκληρη μπορεί να επιτέλους να εκφραστεί. Στο''Kartodromo'' στην Αγία Μαρίνα.

Καρτ με 6€ από 10€ >

 

 

Το βασίλειο μου για ένα παγωμένο Μοχίτο. Πόσες φορές δεν το έχεις πει εκεί όπως περπατάς τα βράδια στην πόλη και λιώνεις στον ιδρώτα (σάπιο καλοκαίρι που λέει και το τραγούδι)

Κοκτέιλ με 9€ από 18€ >

 

 

Akanthus, πολυτελές γεύμα, δίπλα στη θάλασσα. Τέλος.

Γεύμα δίπλα στη θάλασσα, 30€ από 62€ >

 

 

Το πιο δροσερό των δροσερών πιάτων. Αν το σούσι δεν είναι αυτό που πρέπει να φας ένα Σ/Κ με καύσωνα στην Αθήνα, τότε τι είναι;

Σούσι στο Σύνταγμα με 17,5€ από 35€ >

 

 

Συνήθως είναι γυναικείο. Άντε ανδρικό - γυναικείο. Αυτή η προσφορά, όμως, είναι καθαρά ανδρική.

Σπα για άντρες, 49€ από 130€ >

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.